Lectură de un minut

20 Jan 2017 - Știri și Noutăți

Orsay si Animax se vor deschide in Veranda Mall

Abonează-te pe  

Centrul comercial Veranda Mall anunta ca a incheiat doua contracte noi de inchiriere. Brandul de imbracaminte Orsay si magazinul pet shop Animax vor ocupa unitati de 200, respectiv 50 de metri patrati.

veranda mall

Animax este cel mai extins lant de magazine de tip pet shop din tara, reteaua avand peste 60 de locatii in Romania. In magazinul Animax din complexul din Obor se vor comercializa produse pentru animale: hrana, accesorii, adaposturi, jucarii, produse de ingrjire-intretinere si cosmetice, dar si animale care vor putea fi achizitionate direct din unitate.

Retailerul german Orsay se va deschide din luna februarie in cadrul Veranda Mall, urmand sa puna la vanzare produse fashion pentru femei - imbracaminte si accesorii.

Wall-street.ro mentioneaza ca mallul Veranda are o suprafata de aproximativ 30.000 de metri patrati, la care se adauga 15.000 de metri patrati de spatii exterioare (loc de joaca pentru copii, patinoar). Dezvoltat de Professional Imo Partners S.A., complexul este primul centru comercial de proximitate din Capitala.

Proiectul include atat spatii comerciale cat si zona de restaurante, cafenele si o un spatiu verde. Printre cei mai importanti chiriasi se numara Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

Sursa foto: facebook Veranda Mall

Citeste si:
Pet Network International, grupul care deține Animax și Maxi Pet, cumpără alți doi retaileri din Bulgaria și Croația
Pet Network International, grupul care deține Animax și Maxi Pet, cumpără alți doi retaileri din Bulgaria și Croația
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Orsay si Animax se vor deschide in Veranda Mall