Lectură de un minut

09 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Veranda Mall aduce noi retaileri noi in centrul comercial

Abonează-te pe  

Mall-ul de proximitate de la Obor, Veranda Mall, continua procesul de extindere si anunta  intrarea Trenta Pizza si Colin’s in portofoliul sau de clienti. 

Trenta Pizza, o companie 100% romaneasca care ofera serviciul de livrare pizza in Bucuresti, va diversifica oferta din zona de food a mall-ului, iar Colin’s va completa oferta de produse fashion.

  • locatia Trenta Pizza din Veranda Mall este prima deschisa intr-un centru comercial si a 11-a unitate deschisa in Bucuresti. Restaurantul are o suprafata de 86mp si a presupus o investitie de 135.000 euro. Odata cu deschiderea locatiei din Veranda Mall au fost introduse in meniu noi categorii de produse, disponibile doar pentru comenzile realizate pe loc (pizza la tava, supe, sandvisuri panino si burger).

Trenta Pizza a ales sa fie alaturi de consumatorii tai si a ales Veranda Mall ca destinatia ideala pentru a deschide primul sau restaurant dintr-un mall. Compania isi propune sa isi mentina pozitia de lider in Bucuresti pe segmentul de livrari pizza la domiciliu si sa dezvolte reteaua de restaurante care sa ofere serviciul de livrare, pizza la pachet (take away), posibilitatea clientilor de a consuma pizza in locatii (dine-in) dar si prezenta pentru prima data in food-court-ul unui mall.” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Director Trenta Pizza

  • Aflata in continua extindere, franciza Colin’s deschide cel de-al 21-lea magazin in cadrul Veranda Mall, pe o suprafata de 355mp cu o investitie totala de aproximativ 200.000 euro. Aici vor fi comercializate produse casual din denim, pentru consumatori de toate varstele, la preturi accesibile.
Continuam sa incheiem parteneriate cu locatii importante din Bucuresti si din tara iar deschiderea noului nostru magazin confirma ca am gasit in cadrul Veranda Mall, cea mai buna oportunitate si cel mai de incredere partener.” a declarat Silvia Simion, Area Manager Colin’s.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda Mall aduce noi retaileri noi in centrul comercial