Lectură de 2 minute

27 Apr 2023 - Știri și Noutăți

VELUX a lansat noi modele de ferestre de mansardă. Cum funcționează acestea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

VELUX a lansat recent noi modele de ferestre de mansardă și accesorii, care mizează pe o ergonomie mai mare, contribuind, în același timp, la angajamentul companiei de a ajunge la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de produse până la sfârșitul anului 2023.
 

Sursa foto: VELUX

Astfel, anul acesta, VELUX a introdus în gama de produse un nou mâner funcțional și ergonomic, disponibil pentru toate modelele de ferestre standard (GZL, GLL și GLU), oferind o soluție îmbunătățită pentru clienții interesați de calitate și confort. Fereastra de mansardă cu deschidere manuală de sus este opțiunea optimă pentru majoritatea înălțimilor de montaj a ferestrelor de mansardă, datorită poziției mânerului care permite amenajarea spațiului în funcție de preferințe.

Noile modele sunt echipate cu izolație termică ThermoTechnologyTM și cu dispozitive suplimentare de cauciuc, care oferă o protecție eficientă din punct de vedere energetic împotriva frigului și a curenților de aer. În plus, ferestrele de mansardă GLL din lemn de pin și GLU din lemn de pin învelit în poliuretan sunt disponibile acum în 3 dimensiuni noi (55x98 cm, 66x140 cm și 78x160 cm).

Noua ofertă de ferestre verticale în varianta cu 3 foi de sticlă și dimensiuni variate, permite clientului să aleagă fereastra de mansardă potrivită, indiferent de dimensiunea spațiilor, lăsând să pătrundă mai multă lumină naturală în interior.

VELUX lansează fereastra GXL pentru accesul facil și sigur pe acoperiș

VELUX introduce o nouă fereastră pentru accesul pe acoperiș (GXL), echipată cu un pachet de 3 foi de sticlă pentru economisirea energiei și cu un mâner ergonomic, similar cu cele de la noile ferestre GZL și GLL. Fereastra este realizată din lemn de pin natural de înaltă calitate, cu dimensiunea 66x118 cm și facilitează accesul pe acoperiș pentru întreținere, garantând în același timp siguranța locatarilor.

În spiritul durabilității și a eficienței energetice, care să ofere un nivel optim de confort indiferent de anotimp, noua ofertă VELUX de montare completă a ferestrei de mansardă include atât garniturile standard, cât și produse de izolare de calitate superioară, pentru un climat interior ideal și eficiență energetică garantată.

Totodată, pentru a simplifica procesul de montare, VELUX a introdus și pachetul de montaj Basic: ramele de etanșare 0000 au fost înlocuite cu modelul 1000 (cum ar fi EDW MK06 1000), care includ folia hidroizolatoare și jgheabul de drenaj VELUX BFX. De asemenea, majoritatea ambalajelor pentru ferestre nu conțin plastic, iar până la sfârșitul anului 2023, VELUX intenționează să ajungă la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de ferestre.

De peste 80 de ani, VELUX are operațiuni de vânzări și producție în peste 40 de țări și aproximativ 11.500 de angajați în întreaga lume. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (THE VELUX FOUNDATIONS) și de familie.

Citeste si:
FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
 FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VELUX a lansat noi modele de ferestre de mansardă. Cum funcționează acestea