Lectură de 2 minute

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

VEKA România îl numește pe Alexandru Oancea în funcția de Marketing & Market Development Manager

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

VEKA România, subsidiara locală a Grupului VEKA, companie care activează pe piața globale de profile PVC destinate execuției de tâmplărie termoizolantă, îl numește pe Alexandru Oancea în poziția de Marketing & Market Development Manager.

Sursa foto: Veka România

În funcția nou creată, Alexandru Oancea preia activitatea de vânzări a companiei în zona de sud a României, fiind responsabil de consolidarea actualelor parteneriate VEKA, precum și de identificarea de noi oportunități de creștere. În plus, va continua să gestioneze dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing în vederea consolidării brandului VEKA pe plan local.

Alexandru Oancea face parte din echipa VEKA România din 2007, iar timp de 15 ani a ocupat funcția de Marketing Manager, poziție din care a coordonat execuția planurilor integrate de marketing și comunicare, cu accent pe educarea pieței privind beneficiile oferite de profilele de clasa A.

Oferta VEKA în România include sisteme de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă exclusiv clasa A, cu o durată de viață estimată la peste 50 de ani. Acestea asigură izolarea termică eficientă a clădirilor, reducând consumul de resurse pentru încălzirea sau răcirea încăperilor. Toate sistemele de profile PVC sunt prietenoase cu mediul înconjurător, putând fi reciclate de până la 10 ori.

VEKA activează pe piața sistemelor de profile PVC pentru ferestre și uși, având la nivel global 6.900 de angajați și vânzări de 1,8 miliarde de euro, în 2022. Cu o istorie de peste 50 de ani, grupul VEKA este prezent pe 4 continente, prin 46 de subsidiare – inclusiv 23 unități de producție. VEKA ROMÂNIA, înființată în anul 2000, este deținută în totalitate de către VEKA AG Germania și are peste 30 de angajați, în prezent având o puternică rețea de parteneriate cu producători de tâmplărie ce acoperă întregul teritoriu național.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VEKA România îl numește pe Alexandru Oancea în funcția de Marketing & Market Development Manager