Lectură de 3 minute

28 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Vascar anunță listarea produselor Moldova în Bucate pe platforma Freshful de la eMag

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță listarea de specialități din carne, mezeluri și semipreparate din gama Moldova în Bucate pe platforma Freshful de la eMAG.  

Sursa foto: Vascar/ Freshful by eMAG

Am demarat acest parteneriat, cu cea mai importantă platformă online din România, pentru că o mare parte din portofoliul Moldova în Bucate se adresează aceluiași tip de consumator ca și Freshful: dinamic, cu un program încărcat, care caută modalități de a se bucura rapid de produse de calitate, sănătoase. Este un nou pas pe care îl facem în direcția extinderii prezenței produselor noastre Moldova în Bucate în capitală.

Vlad Ciuburciu, Director General Vascar

Freshful oferă pe platforma online și în aplicațiile mobile o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali.

Produsele Moldova în Bucate accesibile în platforma Freshful

  • Specialități din carne premium, Moldova în Bucate

Ambalate în vid, cu un gramaj cuprins între 280 g și 340 g, specialitățile propuse sunt potrivite pentru un mic dejun consistent sau un sandviș rapid: mușchi file 280 g, mușchi țigănesc 300 g, kaizer afumat 280 g, pastramă din pulpă de porc 280 g, ruladă din piept de porc 280 g, ceafă dichisită din carne de porc 280 g, mușchi file dichisit din carne de porc 280 g, piept de porc dichisit 280 g, cârnați semiafumați 340 g.

  • Specialități și mezeluri feliate Moldova în Bucate

Gata feliate și ambalate în plicuri cu un gramaj de 80g/100 g/200g, produsele sunt ușor de manevrat și de pregătit în combinația preferată: mușchi țigănesc feliat 100 g, mușchi file feliat 100 g, mușchi crud uscat feliat 80 g, ceafă crud-uscată feliată 80 g, salam rustic feliat 100 g, salam Sinaia feliat 80 g, salam domnesc feliat 80 g, salam în crustă de piper feliat 100 g, salam Victoria feliat 200 g, parizer țărănesc porc și vită feliat 200 g

  • Semipreparate Moldova în Bucate

Este o gamă premium, fără conservanți sau aditivi, ce se adresează consumatorilor care preferă mâncărurile gătite, dar nu au mult timp la dispoziție: pârjoale moldovenești 315 g, cârnăciori moldovenești 450 g, jumări 250 g, tochitură moldovenească 350 g, cârnați plai picanți 240 g, cârnați oltenești extra 400 g, chiftele din carne de porc 300 g.

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție susținută pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

Pentru Vascar lucrează mai mult de 400 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldova, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2021 o cifră de afaceri de 21 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vascar anunță listarea produselor Moldova în Bucate pe platforma Freshful de la eMag