Lectură de un minut

15 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Various Brands, lanț de magazine multibrand cu capital 100% autohton cu articole sportive, a deschis un nou magazin. Noua locație  este inaugurată în Shopping City din Târgu Mureș. Rețeaua ajunge astfel la 23 de unități situate în marile centre comerciale din țară. 

Various Brands comercializează produse de la marile branduri internaționale, precum Nike, Puma, adidas, Jordan și altele, destinate marilor iubitori ai modei stradale.

Retailerul are și o platformă de e-commerce, www.various-brands.ro, care completează rețeaua de magazine fizice cu unul online.

Co-ownerul Nicolae Popa anunță că extinderea continuă: „Cu toate că planurile făcute anterior începerii pandemiei au fost întârziate de factori care nu au depins de noi, am reluat strategia de extindere națională, magazinul din Shopping City Târgu Mureș fiind cel de-al treilea deschis în decurs de o lună.”

Planuri de dezvoltare Various Brands

Noul magazin Various Brands din Târgu Mureș este primul din jumătatea superioară a Transilvaniei, deschizând, astfel, un nou drum către publicul din această zonă aflată în continuă dezvoltare.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, cu locații în București și în alte 18 orașe din țară.

În prezent, sunt 21 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall și Shopping City Târgu Mureș și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța.

Citeste si:
Dulcinella dă Piatra Neamț pentru București: mută fabrica în Capitală și intră în supermarketuri
Dulcinella dă Piatra Neamț pentru București: mută fabrica în Capitală și intră în supermarketuri
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș