Lectură de 3 minute

17 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands încheie anul cu 26 de magazine, după deschiderea a două noi locații

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Various Brands anunță că va mai deschide alte două magazine până de sărbători, în București și Bacău. Astfel, retailerul de fashion cu articole sportive încheie anul 2020 cu o rețea formată din 26 de magazine fizice și unul online.

Articol actualizat marți, 8 februarie 2022:

Anul 2021 a adus noi investiții în lanțul de magazine Various Brands. În martie a fost reamenajat un magazin care face parte din centrul comercial Ploiești Shopping Center, iar bugetul alocat a fost de 120.000 de euro. Unitatea are acum un nou design.

Brandul românesc a continuat în vară planul de modernizare a magazinelor cu echipamente sportive pentru femei și bărbați. În august, compania a relocat și a modernizat magazinul din City Park Mall Constanța și a anunțat că vrea să modernizeze alte trei magazine.

Știre inițială:

Investiția în cele două noi magazine Various Brands, făcută la finalul unui an cu multe provocări, se ridică la aproximativ 400.000 euro. Aceasta cuprinde atât amenajarea spațiilor, cât și stocul de produse de la branduri recunoscute internațional - Nike, Puma, Jordan, adidas și multe altele.

Various Brands Afi Cotroceni

Cele două noi magazine Various Brands sunt deschise astfel:

  • în București, în AFI Cotroceni - etajul 1; dispune de o suprafață de 80 de metri pătrați
  • în Bacău, în Arena Mall Bacău - etajul 1; dispune de o suprafață de 117 metri pătrați

„Cu toate incertitudinile aduse de această pandemie, suntem mândri să spunem că ne-am depășit targetul inițial de expansiune pentru 2020 și am pus pe harta țării 6 noi magazine în 5 orașe-cheie, astfel încât să ajungem cât mai aproape de clienții noștri care apreciază produsele noastre de calitate și prețurile competitive”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Citeste si:
Băneasa Shopping City introduce colecțiile de primăvară-vară 2024
Băneasa Shopping City introduce colecțiile de primăvară-vară 2024

Extinderea Various Brands în 2021

Various Brands are planuri de extindere în 2021: „Ne dorim ca anul viitor să continuăm, în același ritm, creșterea rețelei naționale și, de ce nu, să căutăm variante optime pentru a depăși granițele țării. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm mai mult platforma noastră de e-commerce, www.various-brands.ro, pentru o mai puternică prezență în online”, a completat Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 18 orașe din țară, având atât magazine de linie Various Brands (AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș, Coresi Shopping Resort Brașov și Arena Mall Bacău și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța) cât și unul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands încheie anul cu 26 de magazine, după deschiderea a două noi locații