Lectură de 2 minute

04 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Various Brands a deschis primul magazin reamenajat în Ploiești Shopping Center, după o investiție de 120.000 euro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul de articole sportive Various Brands a început derularea planului de dezvoltare pentru anul 2021. Pentru început a fost reamenajată unitatea din incinta centrului comercial Ploiești Shopping Center, care face parte din rețeaua de 26 de magazine deschise la nivelul țării.

Investiția pentru reamenajarea magazinului din Ploiești Shopping Center se ridică la 120.000 euro, iar acesta este doar primul pas al retailerului pentru planul de dezvoltare și expansiune setat pentru anul în curs.

Magazinul cu suprafața de 110 metri pătrați are acum un nou design. La vânzare sunt articole sport și streetwear.

Ne propunem ca în 2021 să ajungem în noi zone ale țării, pentru a le oferi pasionaților stilului athleisure posibilitatea de a proba outfit-urile preferate înainte de a le achiziționa. În plus, ne dorim să ne îndreptăm mai mult atenția asupra magazinelor deja existente, oferindu-le o nouă înfățișare care să pună în valoare produsele pe care le comercializăm”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

„Am ales să reamenajăm magazinul din Ploiești Shopping City, întrucât am considerat că este momentul să îi dăm un aer modern, care să se potrivească nevoilor și preferințelor clienților noștri. Odată cu redeschiderea, vom aduce în magazin colecții exclusive dedicate clienților acestui mall, pentru a le oferi un motiv în plus să își reînnoiască garderoba de sezon”, a adăugat Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Various Brands este un multibrand național cu capital 100% românesc, prezent pe piață din 2007. În prezent are locații în București și alte 18 orașe din țară - atât magazine de linie Various Brands (AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș, Coresi Shopping Resort Brașov și Arena Mall Bacău și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța) cât și unul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands a deschis primul magazin reamenajat în Ploiești Shopping Center, după o investiție de 120.000 euro