Lectură de 3 minute

06 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands a deschis al cincilea magazin din București, în Băneasa Shopping City

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul de fashion și articole sportive Various Brands a deschis cel de-al cincilea magazin din București. Various Brands, un magazin multibrand cu 100% capital autohton, lansat în 2007, a deschis noua locație într-unul din cele mai mari mall-uri din Capitală, Băneasa Shopping City - Aripa Feeria.

Articol actualizat în februarie 2022

Various Brands ajunge astfel să dețină 21 de magazine în 17 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce, various-brands.ro. Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.

"De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească", spune Nicolae Popa, director general Various Brands.

Various Brands, magazin cu articole sportive

În completarea acestei declarații, co-owner-ul Bogdan Nania a adăugat: Obiectivul nostru a fost de la început să fim cât mai aproape de clienți și să le punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate de la cele mai mari branduri ale momentului. Avem încredere în conceptul nostru și în traiectoria pe care ne-am setat-o. Suntem încrezători că inaugurarea noului magazin în Băneasa Shopping City va întări acest obiectiv.

Magazinul Various Brands își așteaptă clienții zilnic în Aripa Feeria din Băneasa Shopping City cu articole vestimentare sport și street style, ce încorporează cele mai noi tehnologii și stiluri vestimentare.

Extinderea Various Brands în 2021

Anul 2021 a adus noi investiții în lanțul de magazine Various Brands. În martie a fost reamenajat un magazin care face parte din centrul comercial Ploiești Shopping Center, iar bugetul alocat a fost de 120.000 de euro. Unitatea are acum un nou design.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Brandul românesc a continuat în vară planul de modernizare a magazinelor cu echipamente sportive pentru femei și bărbați. În august, compania a relocat și a modernizat magazinul din City Park Mall Constanța și a anunțat că vrea să modernizeze alte trei magazine.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, cu locații în București și alte 18 orașe din țară. În prezent, sunt 24 de magazine de linie Various Brands în AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș, Coresi Shopping Resort Brașov și Arena Mall Bacău și 3 outleturi în Fashion House București, Fashion House Pallady (Cernica) și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, www.various-brands.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands a deschis al cincilea magazin din București, în Băneasa Shopping City