Lectură de 2 minute

28 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Vânzările de Halloween pentru flori vor crește cu 20% în acest an comparativ cu anul trecut

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Vânzările din apropierea sărbătorii de Halloween vor creÈ™te cu 20% în acest an față de aceeaÈ™i perioadă a anului trecut, estimează FlorideLux.ro, retailer de aranjamente florale È™i cadouri online È™i offline din România. Pentru această perioadă compania a lansat È™i o nouă colecÈ›ie cu aranjamente florale È™i decoraÈ›iuni specifice acestei perioade, care potrivit estimărilor companiei vor genera venituri de aprox. 15.000 euro, alături de celelalte produse din oferta retailerului.

În noua colecÈ›ie pentru Halloween din acest an, clienÈ›ii florăriei FlorideLux.ro vor regăsi produse de sezon precum: aranjamentele florale în dovleci, buchete de flori cu pânză de păianjen, coÈ™uri cadou cu lumânări È™i decoraÈ›iuni, aranjamente de masă cu trandafiri criogenaÈ›i, dar È™i decoraÈ›iuni inedite potrivite acestei sărbători, cum ar fi dovlecii de teracotă, decoraÈ›iunile sub formă de craniu sau baloanele decorative cu tematică. NuanÈ›ele predominante în colecÈ›ia special creată pentru Halloween sunt roÈ™ul intens, portocaliul specific toamnei, dar È™i nuanÈ›ele de cupru È™i accentele de negru.

Potrivit companiei, preÈ›ul unui aranjament floral de Halloween va începe de la 159 lei, cost care asigură livrarea gratuită oriunde în È›ară, iar cel mai scump va ajunge la aproximativ 100 de euro.

„Pentru perioada de Halloween estimăm o creÈ™tere a vânzărilor cu 20% față de anul trecut. În lipsa petrecerilor tematice, oamenii vor simÈ›i nevoia să uite de distanÈ›area socială È™i să fie mai aproape unii de alÈ›ii prin intermediul florilor sau al cadourilor. De asemenea, tot în această perioadă, vom oferi la orice comandă un breloc în spiritul Halloween, cu figurine amuzante, împachetate în punguÈ›e cadou cu tematică specifică, fiind o modalitate de a sărbători È™i de a ne aminti de Halloween o perioadă mai lungă de timp. De altfel, de la începutul pandemiei FlorideLux a derulat în permanență promoÈ›ii, în acest fel reuÈ™ind să ne menÈ›inem clienÈ›ii aproape È™i să îi fidelizăm chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă”, a declarat Marius Dosinescu, CEO È™i fondator FlorideLux.

Totodată, compania a pregătit cu ocazia sărbătorii SfinÈ›ilor Mihail È™i Gavriil, una dintre cele mai mari sărbători ale toamnei, când peste 1,3 milioane de români îÈ™i sărbătoresc onomastica, o categorie specială de produse care vor avea o reducere de 15%, în perioada 1-10 noiembrie.

În ceea ce priveÈ™te obiceiurile de consum observate de la debutul pandemiei, se constată tendinÈ›a din ce în ce mai accentuată pentru comenzile online inclusiv în cazul produselor de floristică.

Conform FlorideLux, încrederea în florăriile online s-a dublat, iar produsele alese sunt din ce în ce mai variate. De asemenea, cei mai mulÈ›i clienÈ›i comandă online recurent flori È™i alte aranjamente, mai des ca înainte, ceea ce arată că aceÈ™tia încearcă să evite pe cât posibil deplasările, spun reprezentanÈ›ii companiei.

Citeste si:
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Vânzările de Halloween pentru flori vor creÈ™te cu 20% în acest an comparativ cu anul trecut