Lectură de 2 minute

05 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Vânzări record pentru magazinul MURMUR din Promenada Mall, deschis la finalul lunii decembrie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

MURMUR, brandul românesc de modă creat în 2011 de designer-ul Andreea Bădală și preferat de vedete internaționale precum Madonna sau Lady Gaga, marchează o lună de la deschiderea primului său magazin individual în Promenada Mall cu vânzări peste așteptări. Inaugurat pe 20 decembrie 2023. Magazinul a devenit în mai puțin de o lună un punct de atracție, generând vânzări de 30.000 de euro în doar câteva zile de la deschidere. Magazinul individual din Promenada Mall vine în completarea canalelor de vânzare existente ale brandului - showroom-ul și platforma online - și reprezintă un pas important în apropierea brandului de clientela sa.

Sursa foto: MURMUR

Deschiderea magazinului MURMUR în Promenada Mall ne apropie și mai mult de clienții noștri, existenți sau viitori. Am fost extrem de plăcut impresionată să aflu că aproape toți cei care ne-au vizitat în noul magazin știau despre noi și erau curioși să ne descopere. Păstrăm și aici atenția la dorința de explorare a clientelor, la gradul de curaj pe care vor să îl depășească alegând fie o piesă memorabilă, fie o ținută office with a twist.

Andreea Bădala, Founder & Creative Director MURMUR

Sub direcția creativă a lui Adeline Bădescu, magazinul individual MURMUR este inspirat din glamour-ul Hollywood-ului și combină elemente care amintesc de atmosfera covorului roșu prin cromatică și lumini tip paparazzo pentru ca fiecare femeie să se simtă sub lumina reflectoarelor, vedetă în exprimarea propriei feminități. Vitrinele magazinului sunt gândite să reflecte spiritul MURMUR, aducând în prim plan produsele purtate de celebrități precum Madonna, Dua Lipa sau Paris Hilton, iar spațiul de probă oferă clienților o experiență intimă și personalizată, permițându-le să se descopere și să interacționeze cu brandul la un nivel mai profund.

Recognoscibilitatea brand-ului și design-ul spectaculos au atras zilnic, încă de la deschidere, zeci de persoane care au făcut achiziții totale în valoare de 30.000 de euro în doar câteva zile de la deschidere.

Preferințele de achiziție au reflectat diversitatea clientelor și a nevoilor, alegând de la piese de ocazie sofisticate - cum sunt body-urile și bustierele „Sculpt” purtate de vedete, la piese casual versatile, potrivite oricărui tip de eveniment. Dat fiind specificul lunii decembrie, s-au remarcat tendințele pentru cadouri speciale și ținute "back to work" - toată gama de cămăși, piese din stofă și costume elegante.

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Citeste si:
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vânzări record pentru magazinul MURMUR din Promenada Mall, deschis la finalul lunii decembrie