Lectură de un minut

13 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Vans lansează un nou brand de încălțăminte sport: OTW by Vans

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Vans, parte a VF Corporation, a dezvăluit o nouă marcă premium numită OTW by Vans. Aceasta va oferi un produs È™i o experiență de marcă superioară celei oferite de Vans. În cadrul colecÈ›iei se vor regăsi colaborări cu pionieri din domeniile artei, designului, modei, culturii skate È™i divertismentului.
 

Sursa foto: Unsplash

Potrivit unei declaraÈ›ii a companiei, ideea a fost dezvoltată de Ian Ginoza, vicepreÈ™edintele Pinnacle pentru direcÈ›ie creativă. Pentru a sfida originile de skater ale brandului È™i pentru a împinge un punct de vedere diferit È™i unic, Ginoza È™i-a asumat responsabilitatea pentru OTW by Vans după ce s-a alăturat brandului anul trecut pentru a coordona colaborările cu designeri È™i artiÈ™ti de creaÈ›ie, potrivit Pinkermoda.es.

Vans a declarat că prima lansare comercială a OTW by Vans este planificată pentru începutul anului 2024, după închiderea liniei de produse Vault by Vans la sfârÈ™itul anului 2023. OTW by Vans va debuta apoi cu o experiență unică de cumpărături online. În plus, va fi oferit printr-o reÈ›ea selectată de angrosiÈ™ti din întreaga lume.

Noul brand OTW by Vans va avea două versiuni: OTW, care este mai experimentală, și Premium Standard, care va reedita unele dintre clasicele Vans.

Mai mult, OTW by Vans va comercializa articole de îmbrăcăminte, inclusiv încălțăminte, cu două linii distincte:

  • OTW va fi o zonă specializată în explorarea de noi produse cu colaboratori externi pentru a împinge limitele expresiei de design dincolo de normă.
  • Premium Standard va avea un caracter premium È™i mai accentuat, cu reeditarea clasicilor Vans, selectaÈ›i din colecÈ›ia sa de modele iconice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Vans lansează un nou brand de încălțăminte sport: OTW by Vans