Lectură de un minut

08 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Vaccinare anti-Covid-19 cu serul Pfizer în centrele comerciale București Mall-Vitan și Plaza România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup a pus la dispoziția primăriilor din sectoarele 3 și 6 spații pentru amenajarea și operarea de unități de vaccinare de tip drive-thru, în parcările centrelor comerciale din portofoliul companiei.

În colaborare cu autoritățile locale din Sectorul 3, începând de luni, 7 iunie, compania a deschis un nou centru de vaccinare, de tip drive-thru, în parcarea București Mall – Vitan. Centrul va avea patru fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Primăria Sector 3. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Vaccinare în Plaza România

Acesta este al doilea centru de vaccinare deschis într-un spațiu comercial din portofoliul Anchor Grup. Prima unitate de acest tip a fost deschisă în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin DGASPC S6 în parcarea exterioară a Plaza România. Centrul are patru fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Peste 200 de persoane pot fi vaccinate zilnic, iar programul de lucru pentru centrul de vaccinare de tip drive-thru din Plaza România este de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Tipul de vaccin folosit în centrele București Mall-Vitan și Plaza România este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vaccinare anti-Covid-19 cu serul Pfizer în centrele comerciale București Mall-Vitan și Plaza România