Lectură de 2 minute

31 Jul 2020 - Știri și Noutăți

URSUS Cooler lansează încă două variante de bere fără alcool, cu cireșe și cu grepfrut

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

URSUS Cooler își extinde gama de mixuri pe bază de bere fără alcool și suc de fructe și lansează două variante noi, cu suc de grepfrut și cu suc de cireșe, care vor putea fi găsite la raft în doza de 500 ml.

„Categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe a crescut foarte mult în ultimii ani – unul din cinci români care consumă bere sau alte băuturi alege și un mix de bere. Acest trend ne arată că românii sunt din ce în ce mai dornici și mai deschiși să consume acest tip de băuturi întrucât, după ce au încercat o dată, frecvența de consum crește. În acest moment, varianta Cooler Lămâie fără alcool este cea mai căutată aromă de pe piață, fiind și primul sortiment de acest fel lansat pe piața din România în 2013. Noile variante, cu cireșe și cu grepfrut, au un potențial de creștere foarte mare și avem încredere că vor fi la fel de bine primite de consumatori ca și varianta cu lămâie’, a declarat Cătălin Cristea, brand manager URSUS Cooler.

Sortimentele URSUS Cooler sunt deja disponibile în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum și în locațiile de tip Horeca.

Până pe 31 august, URSUS Cooler premiază, prin tragere la sorți, trei dintre consumatorii care vor înscrie pe www.dozadecooler părerile lor cu privire la noile sortimente. Premiile sunt: o bicicletă electrică, o trotinetă electrică și un model half-bike, toate pentru adulți.

URSUS Cooler beneficiază din acest an și de o nouă platformă de comunicare. Astfel, personajul central este pisi-câinele Alex Cooler, inventatorul băuturii care-i poartă numele.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România și începând cu 31 martie 2017 este parte din Asahi Breweries Europe Group. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Grolsch, Azuga Nepasteurizata, Stejar, Asahi Super Dry, St. Stefanus și marca de cidru Kingswood.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  URSUS Cooler lansează încă două variante de bere fără alcool, cu cireșe și cu grepfrut