Lectură de 2 minute

11 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Unul dintre cei mai provocatori ani pentru comerț: Află la EDC Retail Summit cum să devii câștigător în aceste vremuri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Comerțul se confruntă cu unii dintre cei mai provocatori ani din istoria recentă, motiv pentru care participarea la evenimentul European Digital Commerce Retail Summit - Connecting for the Future poate face diferența dintre câștigătorii și pierzătorii acestor vremuri. Aducem în fața ta cei mai calificați specialiști din industrie, prezentări practice, workshop-uri și networking de calitate. Afli din materialul acesta toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi parte, pe 4 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, din European Digital Commerce Retail Summit - Connecting for the Future powered by Innobyte și organizat de VTEX și AWS în calitate de gazde ale evenimentului.

Sursa foto: EDC Summit

La European Digital Commerce Retail Summit - Connecting for the Future am pus totul la punct pentru tine în așa fel încât să îți fie ușor să accesezi noi oportunități de business. Vei afla care sunt noile tendințe în domeniu sau cum poți implementa soluțiile care fac diferența și te ajută să ieși, din această perioadă dificilă, de partea învingătorilor.

European Digital Commerce: Indiferent de verticalele de business, avem specialiștii de care ai nevoie

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre verticalele pe care le vom acoperi la ediția din 4 mai 2023. În plus, evenimentul va reuni specialiști SEO și PPC, precum și experți în platforme de comerț electronic.

Este important de menționat faptul că, dacă ești retailer, te poți înscrie GRATUIT pentru a fi alături de noi pe 4 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel în cadrul European Digital Commerce Retail Summit - Connecting for the Future. AICI găsești link-ul de înscriere.

Speakeri de top la European Digital Commerce: Innobyte, Cora, VTEX sau Altex, printre numele aflate în agenda evenimentului

Paneluri, prezentări și sesiuni complexe de networking, toate acestea se vor regăsi în programul tău de pe 4 mai odată ce ai ajuns la JW Marriot Bucharest Grand Hotel pentru a participa la European Digital Commerce Retail Summit - Connecting for the Future.

Îți prezentăm mai jos agenda, speakerii confirmați și principalele teme:

  • 09:00-10:00 Welcome to EDC Retail Summit - Registration & Networking
  • 10:00-11:30 Panel I - A world of commerce challenges

Anul 2022 a fost, fără îndoială, unul foarte provocator la nivel global. Recesiunea abia începe să-și arate colții și, la fel ca în majoritatea industriilor, impactul ei asupra comerțului, indiferent de canal, este destul de costisitor. Vei afla de la experții prezentați mai jos care sunt recomandările pe care să le urmezi pentru a face față provocărilor și a crește într-un mediu care nu arată prea grozav.

Citeste si:
Innobyte a înregistrat afaceri de peste 12 milioane de lei în 2023 și caută noi colegi
Innobyte a înregistrat afaceri de peste 12 milioane de lei în 2023 și caută noi colegi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unul dintre cei mai provocatori ani pentru comerț: Află la EDC Retail Summit cum să devii câștigător în aceste vremuri