Lectură de 2 minute

13 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Unul dintre cei mai mari producători români de jocuri şi jucării, D-Toys, a intrat pe pieţele din vestul Europei

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Producătorul român de jocuri și jucării D-Toys a intrat anul acesta pe pieţele din vestul Europei şi are planuri de extindere pe întreg continentul. Cunoscută pentru marca ROOVI, compania a beneficiat de consultanță din partea APTIQ Global prin Accountess I APTIQ Tax Romania, APTIQ Legal Romania și APTIQ Legal Germany în vederea extinderii. Totul se întâmplă după ce anul trecut compania a reușit atragerea unei investiții de 2 milioane de euro din partea Black Sea Fund pentru dezvoltarea mărcii, produselor și infrastructurii de producție și depozitare.

Sursa foto: D-Toys/ APTIQ

D-Toys a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 16 milioane de lei, aportul majoritar fiind constituit de vânzările interne. Din 2022 jocurile și jucăriile marca ROOVI, produse de D-Toys, sunt disponibile și pe piețele din Germania, Austria, Elveția și urmează să ajungă în toată Europa.

Încă de la începuturile noastre, din 2001, ne-am propus să aducem oamenii împreună, să le oferim ocazii de a petrece timp de calitate. În vremurile pe care le trăim, în care totul trebuie să se întâmple rapid, oamenii pot fi mai fericiți dacă învață din nou bucuria de a se juca, de a investi în timp personal, cu copiii, familia și prietenii. După 20 de ani în care am creat bucurie pentru clienții noștri din România, în 2022 pășim cu încredere și către piețele din Europa de Vest în care venim cu produsele ROOVI, superioare din punct de vedere calitativ și al siguranței față de alternativele de import din Asia.

Alex Bute, CEO al D-Toys

D-Toys produce jocuri educaţionale, de societate şi puzzle-uri pentru copii şi adulţi în fabrica de la Sfântu Gheorghe, unde lucrează 120 de oameni.

Intrarea pe pieţele mari din Europa este o acţiune care necesită informaţii foarte clare şi bine structuate. În acest sens, Accountess I APTIQ Tax Romania, ca membră APTIQ Global a oferit consultanță companiei D-Toys pentru eficientizarea fluxurilor de lucru și transmitere a documentelor, pregătirea de noi
proceduri interne și instruirea resursei umane, optimizarea fluxurilor de plată și a cash-flow-ului.

Cu o echipă de peste 300 de consultanți, APTIQ Global își asistă clienții în extinderea activității la nivel internațional, oferind un pachet de servicii complexe în care, pe lângă consultanță fiscală, audit, resurse umane și salarizare, sunt acoperite domenii precum asistență juridică, evaluări, fuziuni și achiziții,
consultanță în management și IT&C.

D-toys SA, înființată în 2001, este cunoscută prin marca ROOVI, brand sub care produce la Sfântu Gheorghe jocuri educative, distractive - jucării din lemn, puzzles, board games pentru copii, dar și pentru adulți.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine

Accountess I APTIQ Tax Romania are o echipă de peste 50 de experți în consultanță și management financiar, consultanță financiar-contabilă și fiscală, gestionarea resurselor umane, payroll și audit financiar. Înființată în 2003 de Mihaela Teleman, organizația contribuie la dezvoltarea companiilor pentru care lucrează prin soluții financiare inovative și profitabile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unul dintre cei mai mari producători români de jocuri şi jucării, D-Toys, a intrat pe pieţele din vestul Europei