Lectură de 2 minute

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Unilever angajează personal pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Unilever, unul dintre principalii producători mondiali care comercializează bunuri de larg consum, își mărește echipa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești, având disponibile în acest moment poziții de operator mașini de ambalat și tehnician de producție.

Prima etapă de recrutare este în curs de desfășurare, iar candidații eligibili care se potrivesc profilului căutat vor fi contactați în cel mult două zile din momentul în care și-au depus CV-ul.

„În acest moment scriem un nou capitol în care continuăm să ne dezvoltăm, să aducem tehnologie în trend cu tendințele globale din industria alimentară, să ne mărim portofoliul de produse și să ne extindem piața de desfacere. Astăzi, căutăm noi colegi, cu o viziune comună cu a noastră”, a declarat Silviu Damoc, directorul Fabricii Unilever România.

Compania Unilever are o echipă de peste 149.000 de angajați și un portofoliu de peste 400 de branduri la nivel global, fiind prezentă în 190 de țări din întreaga lume.

În România, Unilever a început cu primele importuri de produse în anul 1991 și a achiziționat Fabrica Dero din Ploiești în anul 1995. Tot în Ploiești, în anul 2006, a apărut Fabrica de Produse Alimentare Unilever prin contopirea a trei fabrici: fabricile de margarină din Târgu Mureș și Bulgaria și fabrica Knorr din Otopeni. Cele două fabrici, alături de fabrica Betty Ice din Suceava și Good People din București, sunt parte din Unilever South Central Europe, distribuitorul brandurilor Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Algida, Ben & Jerry’s și multe altele.

Campania de recrutare pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești este în plină desfășurare, iar cei interesați pot găsi mai multe detalii accesând acest link: https://bit.ly/30XzCAq. Compania oferă un salariu diferit în funcție de poziția ocupată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă în valoare de 20 de lei/zi, decont transport, plan medical, până la 5.000 de lei cumulat pentru primele de Paște, vacanță și Crăciun, bonus trimestrial de performanță și 10% bonus lunar pentru program de 12 ore.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unilever angajează personal pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești