Lectură de un minut

05 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Un retailer pune la bătaie o colecție rară de adidași, evaluată la 1,3 milioane de dolari

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul Impossible Kicks, magazin care revinde sneackers și adidași, pune la bătaie cea mai recentă achiziție, evaluată la 1,3 milioane de dolari. 

Sursa foto: Impossible Kicks

Colecția de 122 de perechi, evaluată la 1,3 milioane de dolari, include niște pantofi care au ajuns rar pe piață. Aceasta va fi disponibilă online și va fi expusă la The Mall at Millenia din Orlando, Florida, pe 11 ianuarie, scrie BusinessInsider.

Clienții țintă sunt celebrități, influenceri și sportivi. Aproximativ o treime din pantofii sport ai colecției au un preț cuprins între 500 și 3.000 de dolari/pereche.

Impossible Kicks operează în 17 locații din Statele Unite și se așteaptă să depășească 50 de milioane de dolari în vânzări pentru 2022.

Impossible Kicks cumpără pantofii de la o rețea de revânzători pe care a dezvoltat-o în ultimii doi ani, inclusiv de la unele persoane care își revând propria colecție de adidași, aflați în stare impecabilă, scrie CTInsider.

Businessul a luat naștere în ianuarie 2021, din hobby-ul unui tânăr originar din Meriden, în vârstă de 25 de ani. Acesta și-a transformat pasiunea pentru pantofi sport și articole de îmbrăcăminte streetwear de designer într-un mic lanț de retail, specializat în revânzare.

Afacerea lui Wayne Mocadlo are 17 locații în nouă state diferite, în prezent.

Citeste si:
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un retailer pune la bătaie o colecție rară de adidași, evaluată la 1,3 milioane de dolari