Lectură de un minut

09 Mai 2017 - Știri și Noutăți

Un retailer german se pregateste sa intre in Romania cu un nou lant de hipermarketuri

Abonează-te pe  

Conform mai multor surse, retailerul german Aldi cu mai mult de 10.000 de magazine la nivel global a inceput procesul de recrutare pentru echipa locala de managemen. Astfel, se fac primii pasi pentru ca discounterul sa isi faca intrarea in comertul din Romania pe zona alimentara.

 

Ziarul FInanciar mentioneaza ca retailerul Aldi a inceput deja recrutarea pentru pozitiile de management care vor fi ocupate in Romania. Intrarea oficiala este programata pentru un interval curpins intre 3-5 ani, afirmatie sustinuta de piata de recrutare.

aldi facebook usa

Lantul de retail Aldi este unul de tip discount si este fondat din 1946 de doi frati - Karl si Theo Albrecht. In 1960 afacerea s-a impartit si a avut doua sedii - Aldi Sud (Mülheim) si Aldi Nord (Essen). Retailerul german are magazine in multe tari europene, dar si in Australia sau pe teritoriul SUA.

Cifra de afaceri pentru cele 10.000 de unitati deschise in lume depaeste 50 de miliarde de euro.

In Romania, Mega Image, Kaufland, Carrefour, Auchan si Cora detin popularitatea. Segmentul de discount a fost schimbat odata cu intrarea Profi (523 de magazine in 272 de localitati) si Penny Market care au sute de locatii in tara. Lidl este un alt jucator important si se extinde constant.

Intrarea Aldi pe zona de market vine intr-un context cand magazinele de tip discount castiga teren.

Sursa foto: facebook.com (Aldi USA)

Citeste si:
Premierul Nicolae Ciucă vrea mai multe depozite frigorifice pentru producătorii români
Premierul Nicolae Ciucă vrea mai multe depozite frigorifice pentru producătorii români

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un retailer german se pregateste sa intre in Romania cu un nou lant de hipermarketuri