Lectură de 2 minute

19 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Un nou marketplace dedicat pasionaților de bricolaj a fost lansat de VTEX și Metatools

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Alături de VTEX, Metatools lansează e-bricoshop.ro, un marketplace de specialitate, estimând circa 50 de selleri majori pe platforma sa.

Sursa foto: Metatools

În primul an, retailerul estimează listarea a circa 50 de comercianți majori în marketplace, fiind așteptate branduri din diverse categorii și domenii de activitate, precum casă, grădină sau bricolaj.

Ca urmare a investițiilor în digitalizare, dar și în extinderea gamelor de produse și în lanțul logistic, Metatools estimează pentru anul 2023 o creștere de minimum 15% a afacerilor față de anul trecut, până la circa 25 de milioane de euro.

Cofondatorul companiei estimează minimum 100.000 de SKU-uri listate în primul an și multiple branduri premium, precum:

  • Dewalt, Bosch, Makita, Milwaukee - scule electrice
  • Stihl, Husqvarna, Villager - utilaje specifice grădinăritului
  • Karcher, Kranzle, Nilfisk - curățenie, aparate de spălat cu presiune
  • Wiha, Ridgid, Rems, Rothenberger, Unior, Sata - scule de mâna și pentru instalații
  • Kapriol, Stanley - scule specifice bricolajului/amenajări interioare
  • Smart Quality - catalog general de scule, accesorii și diverse echipamente de construcții (marca proprie Metatools Group).

Un marketplace dedicat pasionaților

În acest moment, e-bricoshop.ro oferă articole de la branduri internaționale de top, precum DeWalt, Milwaukee, Bosch, Black+Decker, Karcher și Stihl, continuând să extindă gama de produse disponibile pe marketplace-ul său.

Nișa DIY a câștigat o popularitate semnificativă încă din pandemie în rândul consumatorilor care apreciază soluțiile personalizate și creative pentru case, grădini și diverse proiecte. Jucătorii locali profită de această tendință în creștere, prezentând o gamă variată de produse, unelte și servicii de bricolaj, toate provenind de la întreprinderi din România.

VTEX este o platformă enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia managerii si directorii de tehnologie își optimizează investițiile.

Metatools este o afacere românească și, totodată, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor. Compania prahoveana oferă servicii complete de vânzare, service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Citeste si:
Una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din lume va concedia peste o mie de angajați
Una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din lume va concedia peste o mie de angajați

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou marketplace dedicat pasionaților de bricolaj a fost lansat de VTEX și Metatools