Lectură de un minut

10 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Un nou mall se deschide anul viitor în Capitală, Afi City Bucureștii Noi

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Centrul comercial Afi City Bucureștii Noi își anunță deschiderea începând cu al doilea trimestru al anului 2022, fiind dezvoltat în proximitatea complexului rezidențial Afi City Bucureștii Noi.

Noul centru va avea o suprafață totală închiriabilă de 4.500 metri pătrați, destinată spațiilor comerciale, care vor fi dispuse la nivelul parterului și la etajul 1. Situat chiar în fața stației de metrou „Laminorului”, centrul comercial va avea supermarket, club de fitness, farmacie, cafenele, restaurante, magazine și servicii. Supermarketul Mega Image care va avea o suprafață totală de 1.200 metri pătrați inchiriabili.

Proiectul va găzdui și clubul de fitness Clever Fit din țară, pe o suprafață totală închiriabilă de 1.400 metri pătrați. Clever Fit este o rețea de săli de fitness în sistem franciză, originară din Germania și a doua cea mai mare rețea de fitness din Europa, cu 500 de cluburi și aproximativ 1 milion de membri. Anul viitor vor fi deschise 3 unități în București și una în Timișoara, au anunțat reprezentanții companiei.

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și are peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou mall se deschide anul viitor în Capitală, Afi City Bucureștii Noi