Lectură de 2 minute

31 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Supeco la Bacău. Rețeaua națională se extinde la 25 de magazine

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul francez Carrefour a deschis un nou magazin Supeco, în Bacău. Noua locație Supeco, ce propune un concept de supermarket cu produse locale, este situată pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A. Odată cu această deschidere, rețeaua națională Supeco ajunge la 25 de magazine.

Magazinul Supeco din Bacău dispune de o suprafață de 1.600 metri pătrați, parcare gratuită cu 300 locuri și 6 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de 3.600 de produse și 25 de lucrători universali, dintre care 10 sunt casieri. Magazinul este situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00.

La Supeco Bacău, locuitorii orașului pot găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, bio şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Odată cu deschiderea magazinului din Bacău, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 25 magazine la nivel național. Locuitorii din Bacău, Brașov, București și Ilfov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea și Vrancea se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală netoxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Supeco la Bacău. Rețeaua națională se extinde la 25 de magazine