Lectură de 2 minute

18 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Spectral Mobilă în sistem de franciză, în România: unde a fost deschis și cât a fost investiția

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 15 martie, în Roman, al 36-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

Sursa foto: Spectral Mobila

Magazinul deschis pe strada Ștefan cel Mare nr. 252 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

Noul magazin Spectral Mobilă deschis în Roman vine cu două premiere în activitatea noastră. Este pentru prima oară când inaugurăm două locații în două zile consecutive, după ce am deschis magazinul din Cluj-Napoca. Totodată este o premieră ca un francizat Spectral Mobilă să deschidă o a treia locație în trei orașe diferite. Magazinul din Roman va fi administrat de partenerul care deține franciza Spectral Mobilă în Iași și Târgu Frumos. Continuăm extinderea rețelei noastre și avem deja programate noi deschideri în Oradea, Timișoara sau Miercurea Ciuc.

Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 400 mp și a necesitat o investiție totală de 250.000 de euro.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 29 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Roman, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Citeste si:
Franciza Carrefour Express a atins pragul de 30 de magazine în România
Franciza Carrefour Express a atins pragul de 30 de magazine în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Spectral Mobilă în sistem de franciză, în România: unde a fost deschis și cât a fost investiția