Lectură de un minut

27 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Penny Market se deschide in Fundulea

Abonează-te pe  

REWE Romania continua planul de extindere si deschide un nou magazin Penny Market in Fundulea. Reteaua de magazine ajunge la 226 de spatii deschise la nivel national.

 

Magazinul Penny Market din Fundulea are un spatiu de vanzare de 795,6 metri patrati si o echipa de 16 angajati. Noul magazin dispune de un numar de 56 de locuri de parcare - 4 dedicate celor cu dizabilitati.

Programul de functionare va fi de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 21:00. Pentru confortul clientilor sai.

Locatia dispune de un design modern si elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole proaspete, atent selectionate zi de zi.

Retail jobs

Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Penny Market se deschide in Fundulea