Lectură de 2 minute

14 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Un nou magazin multibrand Kenvelo, Lee Cooper și Timeout s-a deschis în Shopping City Galați

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Din octombrie, centrul comercial Shopping City Galați găzduiești un nou magazin multibrand Kenvelo, Lee Cooper și Timeout, branduri aduse pe plan local de Montecristo Retail Group. 

Noul magazin multibrand se află în zona centrală a culoarului principal, în apropierea C&A și prezintă colecțiile de toamnă-iarnă de la cele trei branduri de fashion, aduse în sistem de franciză de Montecristo Retail Group.

Creat în 1989 în Praga și prezent pe piața din România încă din 2001, brandul ceh Kenvelo a avut cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Dacă la început, Kenvelo miza exclusiv pe colecții realizate din denim, treptat brandul a dezvoltat colecții sportswear care cuprind o selecție bogată de articole vestimentare: tricouri, bluze, pulovere, dar și accesorii. Magazinul lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrări (Primăvară/Vară și Toamnă/Iarnă), care înglobează ultimele tendințe ale sezonului. Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon, iar clienții au acces la noi modele adaptate stilului urban la fiecare două săptămâni.

Încă de la lansarea din 1908, Brandul britanic Lee Cooper a fost lansat în 1908 și s-a poziționat pe nișa denimului autentic. Compania britanică creată de Morris Cooper a ajuns să fie un pionier al vestimentației casual și al denimului de calitate, de mai bine de un secol. În prezent, Lee Cooper numără peste 40 de parteneri de vânzări în mai mult de 100 de țări. Brandul are peste 4.000 de magazine, dintre care 500 reprezintă puncte proprii de vânzare.

TIMEOUT a fost înființat în California, de către un grup de tineri designeri care doreau să promoveze stilul și spiritul unic specifice Coastei de Vest americane. Din 1995, acesta a traversat oceanul și a intrat pe piața europeană. Conform creatorilor TIMEOUT, un brand autentic trebuie să fie un sinonim al hainelor confortabile și excepționale.

Clienții Shopping City Galați care fac cumpărături în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal în perioada 16-30 octombrie câștigă garantat un voucher pentru un plus de shopping, ce poate fi folosit în magazinele partenere de campanie.

Shopping City Galați este cel mai mare centru comercial din municipiul Galați. Situat pe Bulevardul George Cosbuc, nr. 251, centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 48.000 de metri pătraţi care găzduiește branduri de prestigiu international, cât și local: Altex, Animax, Benvenuti, BSB, C&A, Carrefour, CCC, Deichmann, dm, Flanco, H&M, Intersport, Kendra, Lee Cooper, LEVIs, KFC, Sephora, Penti, Douglas, Marionnaud, New Yorker, Office Shoes, Nike, Noriel, Orange, Tezyo, Sabon, Sensiblu, Smyk, US Polo Assn., Yves Rocher, Cinema City, Starbucks, Pizza Hut, Reserved, Stradivarius, Bershka, Cropp, Sinsay.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin multibrand Kenvelo, Lee Cooper și Timeout s-a deschis în Shopping City Galați