Lectură de un minut

28 Oct 2020 - Știri și Noutăți

ECCO a deschis al doilea magazin concept Prime din România în AFI Brașov

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Brandul global ECCO, cunoscut pentru pantofii și produsele din piele de calitate premium, a deschis cel de al treilea magazin din Brașov, marcând totodată și inaugurarea celei de-a doua unități concept Prime din România – ECCO AFI Brașov.

”Ne bucurăm că în această perioadă am reușit să creștem brand-ul danez în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO în Brașov. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura protectia și confortul clienților și angajaților noștri și continuăm să oferim încălțăminte confortabilă cu stil și de calitate superioară!” a declarat Victor Tighinean, director general ECCO România.

Noul magazin ECCO concept Prime a fost inaugurat în AFI Brașov, la adresa Bd.15 Noiembrie, nr. 78.

Conceptul Prime înseamnă respectarea unui stil natural, scandinav, care se potrivește foarte mult cu stilul pantofilor ECCO și împreună creează o atmosferă primitoare. Acesta este creat special pentru locații premium și oferă cea mai mare parte din colecția ECCO pe plan local.

ECCO este producător danez de încălțăminte, produsele din portofoliu fiind vândute în 99 de țări, în peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare.

ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ECCO a deschis al doilea magazin concept Prime din România în AFI Brașov