Lectură de 2 minute

14 Aug 2017 - Știri și Noutăți

JYSK Romania deschide cel de-al 47-lea magazin din tara in Oradea

Abonează-te pe  

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugureazacel de-al 47-lea magazin din tara, in Oradea.

Suprafata noului magazin este de 1000 de metri patrati - a treia unitate a retailerului din acest oras. Inaugurarea oficiala este programata pentru joi, 17 august, incepand cu ora 08:00. Adresa este str. Decebal, nr 61A.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania, a declarat: „Oradea este primul oras din Romania in care JYSK a deschis un magazin in urma cu 10 ani, asadar locuitorii de aici ne cunosc de foarte mult timp. Din Oradea a pornit povestea JYSK in Romania, o poveste care a ajuns acum la capitolul 47 (...) Oradenii ne cunosc produsele si serviciile si cu siguranta vor aprecia ofertele foarte bune pe care le vom avea in saptamana deschiderii, pentru a sarbatori inaugurarea noului magazin. De exemplu, la saltelele PLUS si GOLD vom avea reduceri de pana la 70%, saltelele fiind una dintre categoriile de produse cele mai cautate de clientii nostri. In luna iulie am innoit sortimentul de saltele, un motiv in plus pentru ca oradenii sa ne viziteze la deschidere”.

Marea Deschidere a magazinului JYSK Oradea se va remarca printr-o serie de surprize pentru cei care vor fi prezenti. In ziua inaugurarii, evenimentul incepe de la 08.00, iar clientii vor fi asteptati cu un mic dejun: o cafea si un croissant. In plus, se va asigura o atmosfera vesela, cu muzica, baloane si cadouri.

Primele 150 de persoane care vor cumpara produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

“Intreaga echipa a magazinului JYSK Oradea Decebal asteapta cu nerabdare deschiderea celui de-al treilea magazin JYSK din oras. Intre 17 si 23 august, oradenii au o multime de motive sa viziteze noul magazin din Oradea, pentru ca vom avea oferte de pana la 75% la peste 1000 de produse pentru a sarbatori deschiderea”, a completat Loredana Olar, Director de magazin JYSK Oradea Decebal.

Oferte ale companiei pentru locatia JYSK Oradea sunt disponibile online aici, unde se organizeaza si un concurs.

Citeste si:
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, activand in 41 de tari europene. Grupul este detinut de danezul Lars Larsen, istoricul incepand in 1979 cand se deschidea prima unitate. In Romania este prezent din 2007 unde are 46 de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania deschide cel de-al 47-lea magazin din tara in Oradea