Lectură de un minut

23 Jun 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un nou magazin Express in Brasov, pe strada Ion Creanga

Abonează-te pe  

Carrefour adauga francizei Express din Brasov, o noua unitate, ridicand numarul total de magazine in acest format la 46, anunta retailerul.

Un nou magazin de proximitate, operat in regim de franzica, va fi deschis de grupul Carrefour Romania, in orasul Brasov. Noua unitate, Express RostCom Ion Creanga, se alatura celorlalte 46 de magazine Express, distribuite astfel: in Brasov (11), Galati (o unitate), Giurgiu (3), Satu Mare (o unitate), Bistrita (8), Bucuresti si ilfov (22). Conceptul Express se recomanda prin profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care clientii s-au obisnuit in magazinele Carrefour, la care adauga rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Notiunea de franciza propusa de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. In continuare condusa de catre proprietar, afacerea este asistata de catre Carrefour Romania.

Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja.

Express RostCom Ion Creanga se afla pe strada Ion Creanga nr. 17, Brasov, are o suprafata de 200 metri patrati si insumeaza aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 5 formate de magazine, cu un total de 178 de unitati: 28 hipermarketuri Carrefour, 97 supermarketuri Market, 46 magazine de proximitate Express, 6 magazine de proximitate Contact si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un nou magazin Express in Brasov, pe strada Ion Creanga