Lectură de un minut

07 Dec 2017 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Altex deschis in Ramnicu Valcea

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de produse electro-IT din tara a anuntat deschiderea celui de-al treilea magazin din Ramnicu Vâlcea. Altex Romania va deschide de astazi, 7 decembrie, o noua locatie, compania ajungand astfel la 97 de unitati.

 

Suprafata magazinului va fi de 1000 de metri patrati, acesta fiind situat in centrul comercial Shopping City, de pe Str. Ferdinand, nr. 38.

Programul de functionare va fi de luni pana duminica, intre orele 10:00 - 22:00.

Electro-Retail l-a citat pe Daniel MIrea, director retail Altex Romania: „Deschiderea unui magazin nou in Ramnicu Valcea este un parcurs firesc al dezvoltarii pietei de electro-IT, al cererii clientilor si al dezvoltarii business-ului nostru cu obiectivul de a raspunde nevoilor clientilor, oferindu-le o experienta cat mai buna de cumparare. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex deschise anul acesta si ofera clientilor o gama extinsa de produse la cel mai bun raport pret-calitate precum si servicii foarte utile precum ‘rezerva online, ridica in magazin’, servicii de finantare, servicii de livrare sau ‘de 2X diferenta’, serviciu care garanteaza cel mai mic pret”.

Cu ocazia inaugurarii Altex anunta mai multe oferte speciale, promotiile fiind valabile in limita stocului disponiibil pana pe 10 decembrie.

Sursa foto facebook

Citeste si:
Altex dă startul unei campanii prin care ne putem lua banii înapoi pe comenzile plasate
Altex dă startul unei campanii prin care ne putem lua banii înapoi pe comenzile plasate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Altex deschis in Ramnicu Valcea