Lectură de un minut

30 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Un nou club World Class deschis in centrul comercial Veranda Mall

Abonează-te pe  

Sub deviza sloganului #BeHealthy, World Class a inaugurat al 33-lea centru de sanatate si fitness localizat in Veranda Mall din Capitala, in cartierul Obor.

Kent Orrgren, CEO World Class Romania a declarat: Fiecare centru nou World Class pe care il inauguram in Romania este o miscare atent gandita, care ne aduce cu un pas mai aproape de misiunea noastra: aceea de a influenta si a educa din ce in ce mai multi romani sa adopte un stil de viata activ prin antrenamente regulate. Totul este despre sanatate si implinirea pe care ti-o ofera o viata echilibrata. De aceea, locatiile centrelor noastre de sanatate si de fitness, impreuna cu expertii nostri sunt, de asemenea, puncte strategice si contribuie in procesul educational pe care ni l-am asumat: aducem sportul si fitness-ul la indemana celor care au un program incarcat, din marile orase, pentru a-i incuraja si a le oferi sprijin sa faca miscare oricand – in drumul lor spre casa, spre birou sau chiar in pauza de pranz”.

Clubul World Class din Veranda Mall va fi deschis in a doua parte a anului si va ocupa o suprafata de 1.500 metri patrati.
Printre beneficiile aduse de centrul de sport se numara:
  • o sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie
  • zone speciale pentru antrenamente cardio, de forta si functionale
  • clase de aerobic si cycling in studiouri dedicate

World Class Romania numara in prezent 33 de centre (29 sunt active si 4 vor fi deschise in decursul acestui an) in toata tara si aproape 60.000 de membri. Compania este detinuta de Resource Partners.

world class romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou club World Class deschis in centrul comercial Veranda Mall