Lectură de 2 minute

23 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Un nou brand de restaurante intră pe piața din România și va deschide prima unitate pe 9 aprilie 2022

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, fondată de Dan Isai, aduce pe piața din România un nou brand de restaurante: Popeyes. Primul restaurant se va deschide pe 9 aprilie, în Băneasa Shopping City.

Popeyes România se va deschide publicului în data de 9 aprilie, în unul dintre cele mai mari centre comerciale din București - Băneasa Shopping City, în zona de food court. În gama de produse se află Chicken Sandwich, pui prăjit Popeyes, cartofii prăjiți Cajun sau biscuiții americani.

Suntem extrem de bucuroși să aducem experiența Popeyes în România și să oferim tuturor cele mai gustoase rețete de pui din Louisiana, cu o tradiție de peste 45 de ani. Avem convingerea că toți oaspeții noștri vor descoperi și aprecia calitatea și gustul unic pe care îl vom oferi în fiecare zi cu produsele Popeyes, pregătite manual, fară compromisuri, din carne proaspătă, marinată 12 ore într-o combinație de condimente îndrăznețe Cajun.

Încă de la început, vom veni în întâmpinarea clienților noștri cu serviciul Delivery, comanda la kioskuri, programul Loyalty sau comanda prin aplicația mobilă, toate menite să le facă viața mai ușoară și să se bucure de gustul Popeyes în orice moment, simplu și rapid. Totodată, momentul deschiderii primului Restaurant Popeyes din România marchează lansarea unui plan ambițios de expansiune, cu peste 90 de restaurante în următorii 10 ani și o contribuție consistentă în comunitătile noastre, prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare”, a declarat Mihaela Lungu, chief marketing officer Popeyes România.

Popeyes își propune să deschidă 90 de restaurante în următorii 10 ani

În urma acordului exclusiv semnat anul trecut cu PLK Europe GmbH, compania Sterling Cruise, dezvoltator exclusiv al brandului Popeyes în România, va inaugura primul restaurant Popeyes pe piața locală în luna aprilie. Planurile de extindere a brandului sunt ambițioase: peste 90 de restaurante, în următorii zece ani.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume și are peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări.

Sterling Cruise este un grup de restaurante multibrand, înființat în 2014, care operează în prezent aproape 40 de restaurante în toată România.

Citeste si:
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou brand de restaurante intră pe piața din România și va deschide prima unitate pe 9 aprilie 2022