Lectură de 3 minute

19 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Un nou brand de dermatocosmetice intră pe piața din România. Unde găsim produsele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

2022 a fost un an important pentru piața de produse dermatocosmetice din România, dar și pentru MagnaPharm Marketing & Sales ROMÂNIA care a lansat Cantabria Labs, un brand născut din pasiunea pentru inovație și dorința de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții oamenilor.

 

Sursa foto: Cantabria Labs

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm Marketing and Sales oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/distribuție, reglementare și acces pe piața din România mai multe branduri.

Cu o tradiție de peste 30 ani și o prezență extinsă la nivel international, în peste 80 de țări, brandul spaniol Cantabria Labs este lider în prescripțiile dermatologilor din țări precum Spania, Italia și Portugalia.

Portofoliul de produse Cantabria Labs este diversificat, adresându-se femeilor, bărbaților, dar și copiilor și reunind 6 game:

  • Heliocare – gama de protecție solară pentru întreaga familie, ce are grijă de pielea tuturor cu ajutorul tehnologiei inovatoare Fernblock®, tehnologie ce protejează împotriva radiațiilor solare (UVB-UVA-Lumină vizibilă-Infraroșu).
  • Biretix – gamă special concepută pentru a ajuta la prevenirea și reducerea acneei la adolescenți și adulți, ce combină tehnologia Retinsphere® (două molecule de acid retinoic) și BIOPEP-15 ce are efect antibacterian.
  • Endocare - gama ce previne și reduce îmbătrânirea pielii, dar ajută și la regenerarea ei prin intermediul tehnologiilor patentate și a ingredientelor active inovatoare ce acționează chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii.
  • Elancyl - gama de produse ce luptă împotriva aspectului inestetic al pielii: celulită, vergeturi și depozitele adipoase. Folosite în combinație cu tehnici de masaj medical ajută la combaterea imperfecțiunilor pielii.
  • Neoretin – gama concepută pentru a preveni și reduce îmbătrânirea pielii, luptă împotriva efectelor poluării și ajută la corectarea pigmentului. Formula inovatoare combină ingredientele active de regenerare a pielii cu efectul iluminator pentru a combate tenul neuniform și petele pigmentare.
  • Iraltone - gama pentru îngrijirea părului și a scalpului. Formula are acțiune antioxidantă, purificatoare și ajută la eliminarea impurităților.

Produsele sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și sunt disponibile în lanțurile de farmacii din toată țara, precum și online, pe site-urile farmaciilor.

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm Marketing and Sales oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/distribuție, reglementare și acces pe piața din România pentru mai multe branduri. Cu o echipă de peste 260 de angajați, MagnaPharm susține inovația și lucrează zi de zi pentru ca fiecare pacient și consumator să beneficieze de soluții medicale.

Cantabria Labs este o companie pe nișa dermatocosmeticelor în Spania, Italia și Portugalia, având prezență în peste 80 de țări și filiale precum Mexic, Maroc și China.

Piața de produse dermatocosmetice din România a ajuns la 98 milioane euro în noiembrie 2022, cu o creștere de 5,6% în unități și aproximativ 14,4% în valoare față de primele 11 luni ale anului 2021. Este un sector dominat în principal de 3 mari jucători care dețin mai mult de 50% din piață, dar cu un mare potențial pentru brandurile internaționale.

Citeste si:
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou brand de dermatocosmetice intră pe piața din România. Unde găsim produsele