Lectură de un minut

25 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Un magazin Lidl in Tuzla. In plus, contribuie la reamenajarea unui parc din zona

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza un magazin in Tuzla. Acesta va fi deschis in data de 26 iulie 2018 si este situat pe strada Aviatorilor, nr.1A.

In procesul de constructie a magazinului din Tuzla s-au folosit solutii si tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. Cladirea beneficiaza de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al cladirii si senzori de prezenta, precum si un sistem de recuperare a caldurii din aerul viciat, integrat in instalatia de ventilatie.

Odata cu deschiderea noii unitatii din Str. Aviatorilor nr. 1A vor fi create aproximativ 15 noi locuri de munca. Magazinul va oferi clientilor o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 metri patrati si in jur de 104 de locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unitati va fi intre 7:00 si 23:00, de luni pana duminica.
Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
In plus, odata cu inaugurarea noii unitati in orasul Tuzla, Lidl a amenajat un parc cu o suprafata de 4.150 metri patrati, cu diverse facilitati pentru locuitorii orasului. Situat pe Str. Eternitatii si Postei, acesta dispune de locuri de joaca pentru copii, mese de sah si tenis de masa, foisor si bancute.
Pentru reducerea consumului de energie, dar si pentru reducerea impactului asupra mediului, iluminarea parcului se realizeaza cu ajutorul unor panouri fotovoltaice si senzori de prezenta. In spatiul verde creat de Lidl s-au plantat arbori, arbusti, gazon si s-au amenajat alei pietonale. In plus, in imediata vecinatate a parcului, au fost create 15 noi locuri de parcare pentru localnici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un magazin Lidl in Tuzla. In plus, contribuie la reamenajarea unui parc din zona