Lectură de un minut

25 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Un magazin Lidl deschis in Balotesti

Abonează-te pe  

Retailerul Lidl continua investitiile in Romania si procesul de expansiune, inaugurand un magazin nou in Balotesti, pe 26 aprilie 2018. Adresa magazinului este Balotesti, nr. 2A, judetul Ilfov, la aproximativ 20 km de nordul Bucurestiului.

 

Suprafata de vanzare este de 1.400 metri patrati si dispune de peste 140 de locuri de parcare. Magazinul va functiona dupa orarul 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica intre 8:00 si 21:00.

Unitatea dispune de o zona de relaxare pentru angajati, un spatiu pentru servirea mesei, bucatarie, vestiare si o terasa la etaj, cu lumina si ventilatie naturala. In cladire exista o sala destinata studiului individual, dotata cu aparatura necesara pentru e-learning.

Noua unitate Lidl din Balotesti este o cladire sustenabila, ce integreaza solutii si tehnologii moderne, in conformitate cu standardele de sustenabilitate si cele europene. Astfel, in vederea economisirii de energie, magazinul este echipat cu sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezenta si cu un sistem de recuperare a caldurii, integrat in instalatia de ventilatie.

In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl activeaza in 30 de tari la nivel mondial si are peste 150 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.

Lidl Balotesti

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un magazin Lidl deschis in Balotesti