Lectură de un minut

30 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Turcii care au preluat Arctic vin și cu soluții de plată în România, cu o investiție de 7 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Token Financial Technologies (TOKEN), principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia, și-a anunțat astăzi intrarea pe piața din România prin intermediul brand-ului Odero. Investiția inițială este de 5 milioane de euro și a fost realizată exclusiv din fonduri proprii, urmând ca până la finalul anului 2023 să ajungă la suma de 7 milioane de euro.

Sursa foto: TOKEN

Având la bază tehnologii avansate și inovatoare, Token Financial Technologies aduce în România conceptul de one-stop-shop în materie de soluții de plăți digitale, integrate, sigure, rapide și ușor de utilizat de orice comerciant, fiind totodată și producător al propriilor echipamente și dispozitive de plată.

Prin OderoPAY - platforma cloud pentru plăți online și OderoPOS - dispozitivul Smart POS marca Beko, cele două soluții financiare cu care intrăm în prezent pe piața din România, ne dorim să oferim standarde noi în industria plăților. De exemplu, în offline, comercianții vor beneficia, pe viitor, de mai multe tipuri de dispozitive de plăți, precum POS-uri, case de marcat integrate cu POS-uri în același terminal, terminale de plată nesupravegheate, soft POS, etc.

Kemal Özmen, Președinte al Consiliului de Administrație Token Financial Technologies România

Token Financial Technologies face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, prezent în România din anul 2003 prin brandurile Arctic, Beko, Grundig, Ford și Otokar.

Cu un portofoliu de peste 800.000 de utilizatori, Token Financial Technologies este liderul pieței platformelor de plăți din Turcia, gestionând în condiții de siguranță aproximativ 4 milioane de tranzacții în fiecare zi în această țară.

Token Financial Technologies își propune ca prin produsele și serviciile sale de plăți online să transforme cumpărăturile în experiențe plăcute, rapide și sigure pentru clienți, ceea ce va ajuta comercianții să fie cât mai eficienți și să obțină beneficii reale pentru afacerile lor.

Citeste si:
Arctic marchează producția a 4 milioane de mașini de spălat rufe la fabrica din Ulmi
Arctic marchează producția a 4 milioane de mașini de spălat rufe la fabrica din Ulmi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Turcii care au preluat Arctic vin și cu soluții de plată în România, cu o investiție de 7 milioane de euro