Lectură de un minut

02 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Tuborg își extinde gama de produse cu Tuborg ICE, o bere cu conținut scăzut de alcool

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Tuborg a lansat berea Tuborg ICE, filtrată la -1℃, cu 4.2% alcool. Rezultatul este o băutură mult mai fresh, care păstrează savoarea naturală, plină de aromă a hameiului, oferind o senzație de răcorire continuă. Tuborg ICE este la rândul său un produs modern, ideal în sezonul cald, care are la bază o rețetă unică și o metodă de filtrare la temperatură scăzută, ce păstrează aroma și gustul autentic al berii.

 

Sursa foto: Tuborg

Cu o istorie de peste 140 de ani, Tuborg s-a adaptat la noile tendințe, precum capacul special pentru sticle cu sistem de tragere cu inel, folia de protecție pentru cutiile de bere sau prima sticlă de 750 ml.

„Tuborg ICE vizează o nouă abordare a segmentului de bere light și reprezintă un pilon important în strategia noastră de extindere a portofoliului Tuborg, produsul având un potențial considerabil de a-și îndeplini rolul de extensie de gamă, alături de Tuborg Regular și Tuborg 0.0%. Tuborg este prin definiție un brand mereu actual, cu spirit tânăr, care ne provoacă permanent să ne adaptăm și să fim creativi, cu un pas înaintea tendințelor într-o continuă dinamică”, spune Sorin Buzea, Senior Brand Manager Tuborg.

Tuborg ICE are un conținut de alcool de 4.2% și este disponibilă în sticle de 330 ml, ambalajul cu design recognoscibil al berii Tuborg

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Calsberg LUMA, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tuborg își extinde gama de produse cu Tuborg ICE, o bere cu conținut scăzut de alcool