Lectură de 2 minute

10 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Tuborg Christmas Brew a revenit la raft. Ediția de Crăciun împlinește 20 de ani

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Singura bere din România în ediție specială de Crăciun, Tuborg Christmas Brew aniversează 20 de ani de prezență locală. Ediția limitată Tuborg a revenit la raft și în acest an și va fi disponibilă pe toată perioada sărbătorilor. 

Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată ce se remarcă prin gustul special, produsă prin melanjul a trei tipuri de malț, cu aromă distinctă și conținut de alcool de 5,6%.

Rețeta aparține maestrului berar Per Krieger Larssen și a fost respectată cu strictețe in cele 4 decenii de când a fost creată. Deși începută în Danemarca, tradiția ediției limitate Tuborg Christmas Brew a fost adoptată în lanț de mai multe țări din Europa, precum, Germania si Rusia. În România tradiția a început în anul 2000.

Tuborg Christmas Brew poate fi găsit în cadrul rețelelor de magazine partenere începând cu 6 noiembrie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Produsul este disponibil în variantele de ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutia de 0,5l prevăzută cu folia specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi, soluție inovatoare aplicată de URBB pe toate cutiile de bere produse în România din portofoliul său.

„Tuborg Christmas Brew este prin excelență o bere cu tradiție, care prin definiție se cere respectată în continuare. Este un produs unic pe piața locală, făcut după rețeta daneză pe care o respectăm cu rigurozitate de două decenii în România, si un design consacrat al etichetelor de pe sticlele și dozele ediție limitată", a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. URBB areportofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tuborg Christmas Brew a revenit la raft. Ediția de Crăciun împlinește 20 de ani