Lectură de 3 minute

15 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Târg de Vinuri la Auchan cu peste 350 de sortimente la raft și online

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Hipermarketurile Auchan găzduiesc, în perioada 14 septembrie – 4 octombrie 2022, cea de-a XIV-a ediÈ›ie a Marelui Târg de Vinuri, un eveniment de anvergură, cu tradiÈ›ie, ce reuneÈ™te anul acesta peste 350 de sortimente atent selecÈ›ionate de vin la raft È™i online, dintre care peste 60% provin de la crame din România. Aromelor româneÈ™ti li se adaugă È™i o colecÈ›ie impresionantă de articole din Republica Moldova, dar È™i din țări precum FranÈ›a, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud È™i Argentina.

EdiÈ›ia Târgului de Vinuri Auchan din acest an reuneÈ™te o selecÈ›ie impresionantă de 360 de vinuri, cu 100 de sortimente noi față de ediÈ›ia trecută. Cunoscătorii de vinuri, dar È™i amatorii de băuturi atent selecÈ›ionate, se pot bucura până pe 4 octombrie, în toate hipermarketurile Auchan, de o explozie de gusturi pentru toate preferinÈ›ele, din cele mai importante regiuni viticole din È›ară.

Cei care ajung la Târg sunt întâmpinaÈ›i de o adevărată feerie de arome È™i gusturi din Oltenia (reprezentată de Crama OpriÈ™or, Vinarte, Domeniile SâmbureÈ™ti È™i Segarcea), Muntenia (cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani È™i Ceptura), Dobrogea (Sarica NiculiÈ›el, Crama Alira, Domeniul Bogdan), dar È™i din Banat (Cramele RecaÈ™), Transilvania (Jidvei, Domeniile Boieru) sau Moldova (Beciul Domnesc, Cotnari, Casa Panciu). Totodată, se pot delecta È™i cu vinuri din Republica Moldova (Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu, Gitana) sau din țări precum FranÈ›a, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud È™i Argentina.

La raft, dar È™i online, clienÈ›ii pot găsi o gamă variată de vinuri albe, roÈ™ii È™i rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar È™i o mulÈ›ime de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedetele Târgului sunt brandul exclusiv pentru Auchan Caii de la LeÈ›ea (alb, roÈ™u È™i rose) È™i vinurile HORECA, precum Constantin È™i Petite Helena de la crama Gîrboiu, Epiphanie de la crama Sarica NiculiÈ›el, Barbaro de la Fautor, Smerenie È™i Cabernet Sauvignon de la crama OpriÈ™or, Făurar de la Davino sau Via Marchizului de la crama Vitis Metamorfosis. PreÈ›urile încep de la 8.9 lei È™i ajung până la 199 de lei.

De asemenea, Târgul de Vinuri Auchan propune clienÈ›ilor È™i o selecÈ›ie de accesorii È™i alte produse asociate vinului, cum ar fi pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbuÈ™oane, decantoare, frapiere sau gheÈ›iere.

Mai mult, clienții beneficiază de o mulțime de promoții atractive, de minim 20%, iar membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1.-50% la al doilea produs.

Auchan a pregătit È™i o mulÈ›ime de surprize. Anul acesta, în 15 magazine din oraÈ™ele BucureÈ™ti, BraÈ™ov, Cluj, Constanta, IaÈ™i, PiteÈ™ti, Craiova si Timisoara, în primele două weekend-uri ale Târgului, clienÈ›ii se vor putea delecta È™i cu degustări speciale cu somelieri. Astfel, vineri vor avea loc degustări de vinuri roze, sâmbăta este dedicată degustării de vinuri româneÈ™ti, iar duminica sortimentelor internaÈ›ionale.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Auchan România, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, are în portofoliu 264 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri È™i 225 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în staÈ›iile Petrom, cât È™i magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Târg de Vinuri la Auchan cu peste 350 de sortimente la raft È™i online