Lectură de un minut

25 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Tranzacție pe piața farmaceutică: Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia Gifarm

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Marcos Provit, parte a grupului românesc Evofarm, care deține lanțul de farmacii cu același nume, vrea să preia Gifarm, care activează pe piața comerțului cu produse farmaceutice, a anunțat Consiliul Concurenței, care analizează tranzacția.

Marcos Provit, parte a grupului românesc Evofarm, activează pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), precum și pe piața comerțului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarmaceutice.

Gifarm activează, de asemenea, pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), prin intermediul unei unități farmaceutice localizată în municipiul Tecuci.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sursa foto: marcosprovit.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tranzacție pe piața farmaceutică: Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia Gifarm