Lectură de un minut

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Transport gratuit la comenzile online Altex, indiferent de valoare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu 8 iunie, clienții Altex beneficiază de transport gratuit la domiciliu, la toate comenzile online realizate pe platformele altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicație, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea gratuită se aplică clienților înregistrați, ce au cont online, pe o perioadă de timp nelimitată. Produsele comandate vor fi livrate gratuit, oriunde în țară. 

Sursa foto: Altex

Pentru livrările la domiciliu, clienții pot opta ca metodă de plată să achite cash sau cu card bancar la Pos direct la livrator.

Din cadrul campaniei de transport gratuit sunt excluse anumite categorii de produse, precum băuturi, anvelope, jante, roți, biciclete, articole de fitness de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice, mobilier sau electrocasnice mari precum aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de rufe, cuptoare incorporabile, plite incorporabile, aragazuri, hote, aparate de incalzire aer, aparate de încălzire și preparare apa menajeră și aparatele de răcire aer.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. De asemenea, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Transport gratuit la comenzile online Altex, indiferent de valoare