Lectură de un minut

18 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Touroperatorul român Christian Tour deschide primul Family TRAVEL Concept STORE, o farmacie cu vacanțe

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vacanțe, mâncare, produse bio, dar și articole necesare mamelor pot fi găsite în noul Concept STORE, rezultat între unirea touroperatorului Christian Tour și a farmaciilor Yuga, ambele branduri aparținând antreprenorului român Cristian Pandel. 

Sursa foto: Marius Berca/ Facebook

Noul Family TRAVEL Concept STORE a fost inaugurat la 17 iulie și se află în centrul comercial Strip Mall Pipera, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 67.

Aici veți găsi:

  • Vacanțe personalizate pentru familie,
  • Alimente și gustări sănătoase,

  • Mommy's hub/Coffee shop,

  • Produse bio, organice și naturale,

Înființată în 1997, Christian Tour este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, prin agenţii proprii și francize, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și SUA prin grupul de firme al cărei fondator este – Memento Group.

Primul magazin Yuga a fost deschis oficial pe 17 decembrie 2022, într-un spațiu de 800 mp amplasat ȋn incinta Centrului Comercial Auchan Titan din București.

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Memento Group are sediul central în Amsterdam și operațiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Republica Moldova şi SUA. Grupul reunește companii cu activități ȋn domeniul turismului - turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică turismului, dar și un broker de asigurări şi o linie de business in real estate. Totodată, ȋncepând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial ȋn România al TUI Group, cel mai mare grup turistic din lume, dezvoltând rețeaua de agenţii TUI TravelCenter.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Touroperatorul român Christian Tour deschide primul Family TRAVEL Concept STORE, o farmacie cu vacanțe