Lectură de 2 minute

30 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Totul de la o cutie de pizza: cum a devenit viral lanțul de pizzerii Jerry`s după arestarea lui Andrew Tate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul Jerry’s Pizza a devenit viral după reținerea lui Andrew Tate în România, un britanic devenit cunoscut pentru viața extravagantă etalată în online. Presupunerea conform căreia cutia de pizza l-ar fi dat de gol pe Tate a stârit valuri de reacții printre internauți, atrăgând inclusiv reacția Gretei Thunberg, cu care a avut un schimb de replici în trecut, pe Twitter. 

Sursa foto: Jerry`s Pizza/ Facebook

Presa internațională precizează că poliția a descoperit locația lui Tate după ce ar fi zărit o cutie Jerry’s Pizza într-un videoclip pe care l-a distribuit. Polițiștii s-au deplasat la domiciliu și i-au reținut pe Tate și pe fratele său sub suspiciunea de trafic de persoane, scrie The Sports Grail.

Pe 29 decembrie, Tristan și Andrew Tate au fost luați în arest în România. Ultima dată când fostul kickboxer, în vârstă de 36 de ani, a devenit senzație online a fost într-un videoclip pe care l-a realizat drept răspuns Gretei Thunberg, pe contul său de Twitter.

În videoul realizat, Tate poate fi văzut fumând un trabuc în halatul de baie, în timp ce cineva îi aduce o cutie de pizza, marca Jerry`s, companie lansată în România în anul 1996 și unul dintre cei mai mari jucători pe zona de food delivery, cu 25 de locații la nivel național.

Pe rețelele de socializare, Andrew Tate și Greta Thunberg au intrat într-o ceartă controversată. Tate a început conflictul bătându-l pe un adolescent activist într-un videoclip pe care l-a distribuit.

Acesta a postat imaginile cruciale conținând cutia de pizza, imagini care au dus în cele din urmă la arestarea lui.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Totul de la o cutie de pizza: cum a devenit viral lanțul de pizzerii Jerry`s după arestarea lui Andrew Tate