Lectură de 4 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Tot ce trebuie să știi despre IMM Invest și AGRO IMM Invest - conferință online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

BCR, FNGCIMM și start-up.ro organizează un eveniment online dedicat antreprenorilor interesați de a accesa fonduri prin programele IMM Invest și AGRO IMM Invest. Înregistrarea este gratuită. 

Ultimul an și jumătate a reprezentat o provocare pentru antreprenori, care au trebuit să caute soluții să se adapteze și să se reinventeze. Au avut nevoie acută de informații relevante, care să-i ajute să se dezvolte și să acționeze eficient în perioade de criză.

Construcția viitoare a capitalului românesc trebuie să plece de la baze solide de cunoaștere, așa că te invităm la o conferință care te va ajuta să găsești susținerea de care ai nevoie pentru a face pași siguri în dezvoltarea afacerii tale.

Conferința BCR & FNCGIMM: Cum accesezi IMM Invest pentru afacerea ta îți oferă răspuns la întrebările pe care le poți avea pentru accesarea programelor guvernamentale de susținere a antreprenoriatului.

În plus, evenimentul este organizat prin platforma virtuală IC Events, ceea ce-ți permite să interacționezi cu speakerii, să faci schimb de cărți de vizită și să cunoști alți antreprenori.

Înscrie-te gratuit aici la conferință pentru a putea primi răspuns la întrebările tale.

IMM Invest și AGRO IMM Invest sunt programe guvernamentale care ajută microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii să asigure capital de lucru și de investiții în contextul actual.

În timpul conferinței vei putea lăsa întrebările tale și vei primi răspuns la fiecare întrebare relevantă de la invitații start-up.ro și BCR. Fiecare panel de discuție se va termina cu sesiuni de Q&A de 30 de minute la care vei putea primi răspuns în platforma IC Events la toate dilemele tale.

Citeste si:
Grupul RodBun a obținut un credit de peste 100 de milioane de euro de la un sindicat de bănci. Ce va face cu banii
Grupul RodBun a obținut un credit de peste 100 de milioane de euro de la un sindicat de bănci. Ce va face cu banii

De asemenea, ai acces dacă te înscrii la eveniment la documente esențiale pentru antreprenori, cum ar fi ghiduri pentru IMM Invest și AGRO IMM Invest care te vor ajuta să primești finanțările.

Așadar, prinde locul tău la conferință pentru 19 noiembrie, la ora 10.00 dimineața. Înscrierea o poți face aici.

Cu cine te vei întâlni la conferința IMM invest?

Conferința va fi dedicată tuturor antreprenorilor care vor să afle detalii despre cum pot folosi programele guvernamentale IMM Invest și AGRO IMM Invest.

Va fi organizată în două sesiuni care vor începe pe 19 noiembrie la ora 10 și va fi moderată de către Oana Coșman, editor start-up.ro. În primul panel se va discuta despre lucrurile de care să ții cont când încerci să accesezi fondurile IMM Invest, iar invitații vor fi:

Dumitru Nancu este Director General al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM). A lucrat 9 ani în diverse funcții de conducere în cadrul instituției financiar-nebancare, precum și în alte instituții din domeniul financiar.

Are 10 ani de experiență în domeniul universitar, fiind Lector Universitar Doctor în cadrul Facultății de Științe a Universității ”Ovidius” din Constanța.

Oana Bâra, absolventă a Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, are 15 ani de experiență în coordonarea proiectelor finanțate din fonduri europene. Cele peste 80 de proiecte în care a fost implicată (cu o valoare cumulată de peste 100 de milioane de Euro) au avut ca obiectiv principal dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial competitiv, susținerea eforturilor antreprenoriale responsabile și dezvoltarea resurselor umane prin îmbunătățirea nivelului de cunoștințe și abilități ale angajaților din diferite sectoare economice.

În prezent, contribuie la implementarea fondurilor europene și guvernamentale - sursă incontestabilă a creșterii economice durabile - în calitate de coordonator al programelor de finanțare din cadrul Băncii Comerciale Române.

Panelul cu numărul 2 începe la ora 11.40 și va fi dedicat poveștilor de succes și despre modul în care BCR a interacționat cu antreprenorii pentru ca aceștia să obțină fonduri IMM Invest.

Sesiunea îl va avea prezent pe Daniel Nanu, care ocupă în prezent poziția de Director Zonal Retail BCR și Coordonator Vânzări Micro, având o experiență de 15 ani în finanțarea companiilor românești, atât IMM-uri, cât și microîntreprinderi. Este absolvent al Facultății de Relații Internaționale din cadrul ASE și deține un master în Managementul Afacerilor Internaționale. Anul acesta a finalizat un program de Business Administration and Management în cadrul IESE Business School, universitatea din Spania cotată de Financial Times pe locul 1 în lume.

Daniel este Director Zonal Retail începând cu 2016, iar începând din coordonează activitate de vânzări pentru microîntreprinderi, companii cu o cifră de afaceri de până într-un milion de euro.

De asemenea, în panel va fi invitat și un antreprenor care a colaborat cu BCR pentru obținerea finanțărilor din programul guvernamental IMM Invest.

Înregistrează-te din timp la conferință pentru a putea să pui întrebările tale despre aceste programe pe 19 noiembrie, de la ora 10.00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tot ce trebuie să știi despre IMM Invest și AGRO IMM Invest - conferință online