Lectură de un minut

08 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Topoloveni a lansat cinci produse noi pe piață: dulceață și gem de fructe și tocăniță de urzici

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Topoloveni a lansat anul acesta cinci noi produse: trei dulcețuri din fructe de pădure (dulceață de fragi, dulceață de agrișe și dulceață de coacăze albe), gemul de caise și tocănița de urzici, la 20 de ani de la preluarea fabricii de magiun.

Toate cele cinci produse nu au zahăr adăugat, E-uri, conservanți sau aditivi.

„Un produs în care am crezut întotdeauna și un morman de fier vechi. Așa arăta afacerea Topoloveni în 2001, la achiziționarea vechii fabrici de magiun din localitate. Magiunul din prune era pe atunci o rețetă aproape uitată. Astăzi, este un brand culinar pentru România. Avem în spate 20 de ani de la preluarea fabricii din Topoloveni și 10 ani de IGP pentru magiunul din prune. (...)

Trebuie, totuși, amintită și partea mai puțin văzută a lucrurilor. Aceea în care numărăm nu doar anii trecuți de la evenimentele plăcute, ci și anii de când compania noastră își caută fără rezultat dreptatea în justiție, adică mai mult de 7 ani. Aceea în care concurența neloială induce în eroare cumpărătorii, introducând Topoloveni în nume“, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Gama de produse Topoloveni include magiunuri (din prune, struguri, măr), dulcețuri, gemuri, zacuște și multe alte specialități culinare. Sonimpex Topoloveni este deținătorul certificatului de „Indicație Geografică Protejată“ (IGP) din România, obținut în 2011 de către magiunul din prune Topoloveni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Topoloveni a lansat cinci produse noi pe piață: dulceață și gem de fructe și tocăniță de urzici