Lectură de 3 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Tommy Hilfiger lansează o nouă colecție, în colaborare cu Shawn Mendes

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tommy Hilfiger prezintă colecția Tommy X Shawn Classics Reborn, o campanie și o colecție-capsulă alături de cântărețul și compozitorul nominalizat la premiile GRAMMY și câștigător al mai multor discuri de platină, Shawn Mendes. Colaborarea redefinește și renaște ținutele clasice atemporale, oferind un aer nou ținutelor iconice ale stilului prep, concepute în spiritul sustenabilității.

Sursa foto: Sarkk

Noua colecție realizată în colaborare cu Shawn Mendes este inspirată de abordarea TOMMY HILFIGER a stilului prep anterior anilor '90, punând în lumină croieli relaxate și confortul original, cu accent pe incluziune.

Viziunea lui Tommy Hilfiger și a lui Shawn Mendes a fost inspirată de patru principii. Primele două, Color Reborn și Materials Reborn, asigură includerea în colecție a inovării sustenabile. Celelalte două, Self Reborn și Community Reborn, reflectă un mod de viață contemporan:

Color Reborn include materiale care sunt realizate din textile reciclate și prezintă culori vii. Recycrom utilizează o nouă tehnică de fabricare a vopselei, creată prin reprelucrarea deșeurilor provenite din tăiere din fabrică, înainte de consum într-o pulbere colorată. Materials Reborn integrează tehnologii de ultimă oră, creând noi fibre confortabile din textile reciclate. Acesta încorporează Circulose, un material realizat din deșeuri textile reciclate care au fost amestecate cu fibre de lemn, reducând dependența de resursele virgine și asigurând faptul că textilele din bumbac uzate pot face parte dintr-un sistem de reciclare mai circular, mai degrabă decât să ajungă în depozitele de deșeuri.

Self Reborn reflectă angajamentul unei abordări proaspete a ideilor, pasiunilor și perspectivelor, mergând până la articolele pe care le purtăm.

Colecția include o cămașă rugby cu stele și dungi, realizată dintr-un amestec de bumbac reciclat și organic, cu un croi relaxat; pantaloni chino, dublu plisați, confecționați din bumbac 100 % organic vopsit cu tehnologia Recycro. Alte elemente-cheie includ o jachetă varsity din amestec de lână reciclată și mâneci realizate cu nailon regenerat ECONYL derivat din deșeuri organice și oceanice, inclusiv plase de pescuit. Materialele certificate de industrie sunt utilizate în întreaga lume, inclusiv cele ce respectă standardul privind lâna obținută din surse responsabile (RWS), standardul de conținut organic (OCS) și standardul global de reciclare (GRS).

În România, colecția Tommy X Shawn Classics Reborn este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.mDe la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.mExtinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume - prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tommy Hilfiger lansează o nouă colecție, în colaborare cu Shawn Mendes