Lectură de 3 minute

17 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Tomáš Chadzivasilis este noul director al supermarketului online Sezamo, adus în România de cehii de la Rohlik

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grupul ceh Rohlik, care aduce în România, în prima jumătate a acestui an, supermarketul online Sezamo, anunță că Tomáš Chadzivasilis va ocupa funcția de Chief Executive Officer, iar Michael Kaiser va avea postul de Chief Commercial Officer.

Sezamo.ro va avea produse proaspete, mărfuri de la fermieri și artizani locali, branduri internaționale de top și mărci proprii.

Tomáš Chadzivasilis are pregătire în tehnologie și servicii în Republica Cehă și România. El se alătură Sezamo.ro cu peste douăzeci de ani de experiență în management, preponderent la nivel de CEO. El a lucrat în cadrul Romtelecom (Telekom România) și mai apoi a fost CEO al NextGen Communications.

„Sezamo va deveni principalul jucător din piața serviciilor de livrare de alimente din România. Faptul că ne aflăm deja într-o creștere rapidă în multe țări confirmă că modelul de business al Grupului Rohlik este exact ceea ce clienții au nevoie și apreciază și abia aștept să îl adaptez pieței din România. După ce, la rândul meu, am fost client Rohlik în Republica Cehă încă din prima zi, sunt încântat să mă alătur grupului și sunt entuziasmat să ofer aceeași experiență grozavă clienților noștri din România. Serviciul nostru bazat pe misiunea ”Mănâncă bine, trăiește bine!” le va permite consumatorilor noștri să aibă vieți mai fericite și mai sănătoase, prin livrarea de mâncare bună și experiența excelentă a clientului”, spune Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer în România.

Sezamo va livra în două ore

În primul an, Sezamo va putea livra aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de două ore de la plasarea comenzii chiar din prima zi. Produse regionale proaspete, cum ar fi fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație completează gama completă de produse furnizată de Sezamo, împreună cu mărci internaționale și produse proprii.

Pentru a răspunde tuturor nevoilor vânzătorilor și clienților Rohlik, un depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord va fi personalizat și va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete pe care Sezamo le va oferi.

Fondat în 2014 în Republica Cehă, Rohlik Group este unul dintre cele mai importante servicii de livrare online de alimente din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări. Rohlik poate oferi o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 90 de minute de la plasarea unei comenzi în unele țări. Compania a înregistrat un profit de 290 milioane de euro. în 2021, obținând astfel statutul de unicorn. Cifra de afaceri a grupului a depășit, în 2020, 300 de milioane de euro.

Citeste si:
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tomáš Chadzivasilis este noul director al supermarketului online Sezamo, adus în România de cehii de la Rohlik