Lectură de 2 minute

02 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Tohani cheamă publicul la cules de vie, la Moșia de la Tohani

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Tohani începe sezonul culesului în podgoria de la Tohani, #AcasăLaFeteascaNeagră. Astfel, pe 25 septembrie ÅŸi 2 octombrie, compania È‹i invită la cules de struguri pe cei care îÈ™i doresc să afle modul în care este produs vinul. Evenimentul face parte din strategia companiei de a deveni un jucător important pe segmentul entoturistic local, în care a investit È™ase milioane de euro.

,,Culesul viei este deopotrivă o perioadă intensă pentru echipa Tohani, dar È™i o sărbătoare. AÈ™adar, ne propunem să-i facem părtaÈ™i la povestea noastră pe toÈ›i cei care iubesc vinul, pentru că, de peste 15 ani, Tohani spune povestea vinului românesc chiar aici, #AcasăLaFeteascaNeagră. ExperienÈ›a culesului este unică, la fel ca È™i gustul vinurilor locale, iar noi ne dorim ca tot mai mulÈ›i români să trăiască această experiență'', a precizat Virgil Mândru, CEO Tohani România.

Cei care îÈ™i doresc să participe la culesul viei la MoÈ™ia de la Tohani o pot face prin înscrierea la eveniment. Apoi, în cadrul celor două sesiuni de cules din septembrie, participanÈ›ii, alături de Cosmin Tudoran, Profu’ de Vin, vor fi pregătiÈ›i printr-un instructaj, având la dispoziÈ›ie o zi întreagă pentru cules. La fiecare cinci găleÈ›i de struguri culese, cei care participă la experiență vor primi o sticlă de vin MoÈ™ia de la Tohani.

Tohani a primit multe solicitări de a participa la culesul viei, iar anul acesta, acest lucru este posibil prin extinderea companiei în zona de entoturism È™i creÈ™terea capacității de cazare. Ziua de cules se va încheia cu un foc de tabără, muzică, o masă autentic românescă È™i vin care să completeze experienÈ›a de cules în vie la moÈ™ia de la Tohani. CondiÈ›iile de participare al evenimentsunt disponibile pe site-ul Tohani Romania.

Continuând strategia de a plasa Feteasca Neagră pe harta internaÈ›ională a vinului, Tohani România a finalizat în 2021 prima parte a unui amplu proiect de investiÈ›ii în enoturism. Astfel, începând din luna iunie, capacitatea de cazare în cadrul complexului Tohani a crescut la 20 de camere, putând găzdui până la 40 de turiÈ™ti. InvestiÈ›ia totală în proiectul dedicat turismului a fost până acum de cinci milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Tohani cheamă publicul la cules de vie, la MoÈ™ia de la Tohani