Lectură de 2 minute

04 Jun 2019 - Știri și Noutăți

Timisoreana este sponsor oficial al Echipei Nationale U-21

Abonează-te pe  

Timisoreana continua sa-si intareasca sustinerea pentru fotbalul romanesc si isi extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal, devenind sponsor oficial al Echipei Nationale U-21, arata un comunicat al companiei.

 

Dupa ce in luna martie a acestui an Timisoreana anunta ca isi continua parteneriatul cu FRF in calitate de Sponsor Oficial al Cupei Romaniei, acum mai face un pas inainte pentru a duce mai departe dragostea pentru fotbalul jucat cu pasiune si dedicare, sustinand Echipa Nationala U-21 care, pentru prima data dupa 20 de ani, s-a calificat la Campionatul European de Fotbal, la editia ce va avea loc in iunie 2019, in Italia si San Marino.

"Suntem bucurosi sa putem anunta parteneriatul semnat cu Federatia Romana de Fotbal pentru sustinerea reprezentativei U-21 a Romaniei, acesti tineri minunati care reprezinta viitorul fotbalului romanesc. Timisoreana a fost mereu aproape de fotbalul romanesc, iar anul acesta a marcat inca 3 momente importante: continuarea ca sponsor oficial al Cupei Romaniei, lansarea campaniei "Pentru Fotbal Adevarat" impreuna cu Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont si implicarea ca Sponsor Oficial al Echipei Nationale U-21. Este o mandrie pentru noi sa fim alaturi de nationala de tineret a Romaniei, iar rezultatul lor din 2018 este unul exceptional. Suntem increzatori ca anul acesta, la Campionatul European de Fotbal, Romania va juca un fotbal frumos si chiar daca este intr-o grupa cu echipe foarte puternice, speram ca va reusi calificarea in Semifinale", a declarat Dragos Constantinescu, Presedinte Ursus Breweries.

In ultimii ani, Timisoreana a desfasurat o serie de campanii strans legate de sustinerea Cupei Romaniei Timisoreana:
  • "Meciul de Legenda" (Campaniile din 2010, 2014 si 2015)
  • "Drumul Mingii" (2011)
  • prima Finala de "Cupa Romaniei" jucata pe "Arena Nationala" (2012)
Fabricata inca de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprenta peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.
De-a lungul timpului, gustul sau inconfundabil a fost recunoscut de specialisti - distinctii foarte vechi atesta acest lucru: bronz la expozitia din Budapesta (1855), argint la expozitia din Timisoara (1891) sau Grand Prix-ul expozitiei din 1908.In ultimii ani, Timisoreana a fost premiata cu aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanta din lumea berii, iar la World Beer Championship in Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 si 2008).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Timisoreana este sponsor oficial al Echipei Nationale U-21