Lectură de un minut

16 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Tiger Woods își lansează propriul brand de articole sportive după încheierea colaborării cu Nike

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Tiger Woods a lansat un nou brand de echipamente sportive după încheierea colaborării cu Nike. Campionul american a făcut echipă cu TaylorMade, un brand specializat în echipamente de golf, pentru a-și lansa propria marcă de îmbrăcăminte, botezată Sun day red. Noua marcă va produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii.

Sursa foto: Unsplash

Tiger Woods intră în lumea lifestyle-ului. Campionul american, după ce a rupt relația cu Nike, a semnat cu TaylorMade, un brand specializat în echipamente de golf. Ca urmare a noului său acord, Woods va avea propria marcă de îmbrăcăminte: Sun day red. Valoarea acordului dintre părți nu a fost dezvăluită, notează moda.es.

Pe 8 ianuarie, gigantul Orengon și jucătorul american de golf s-au despărțit după 27 de ani de relație și peste 500 de milioane de dolari. Acest lucru a deschis posibilitatea ca Woods să aibă propria linie vestimentară, la fel ca alte vedete sportive, precum Michael Jordan sau Megan Rapinoe.

Sun day red va produce și articole de îmbrăcăminte

Sun day red va produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. Deși data de lansare a primei colecții nu a fost anunțată, pe site-ul brandului apare mențiunea Coming May 01, ceea ce ar putea însemna că aceasta va fi lansată în luna mai.

Fanii golfului vor trebui să se obișnuiască să îl vadă pe câștigătorul a 15 turnee majore purtând un alt tricou decât cel roșu cu logo-ul Nike pe piept.

În 1996, Woods și Nike s-au întâlnit pentru prima dată pentru un contract de 40 de milioane de dolari. În același an, compania de îmbrăcăminte sportivă a lansat reclama Hello la nivel mondial, bazată pe debutul profesionist al jucătorului de golf la Greater Milwaukee Open.

Citeste si:
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tiger Woods își lansează propriul brand de articole sportive după încheierea colaborării cu Nike