Lectură de 2 minute

10 Nov 2023 - Știri și Noutăți

The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală cu arome de sărbători de iarnă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

The Body Shop a elaborat o serie de colecții dedicate sezonului festiv 2023, printre care se regăsesc și 2 game în ediție limitată, Cherries & Cheer și Pears & Share. 

Sursa foto: The Body Shop

Aceste colecții sunt inspirate de faptul că cireșele și perele sunt folosite în nenumărate rețete dedicate perioadelor de sărbătoare – astfel, acestea devin elemente centrale în gamele The Body Shop.

  • Cherries & Cheer: Un miros delicat și fructat de cireșe acaparează atmosfera, iar totul devine o poveste. Notele de cireșe, lapte de migdale dulci și bujor se reunesc pentru a crea un amestec delicios, care este perfect balansat cu notele de vanilie și mosc.

În colecția Cherries & Cheer au fost introduse două produse noi: uleiul de corp Nourishing Body & Massage Oil și spray-ul Body & Space Mist.

  • Pears & Share: Perele sunt un laitmotiv în colecțiile festive The Body Shop. Combinația de la baza gamei Pears & Share îndeamnă la o lume unde confortul este la ordinea zilei. Parfumul revigorant al produselor inspiră atmosfera perfectă a iernii, cu un amestec vibrant de arome de pere și accente de fructe de pădure, bujor și sorbet de căpșuni. Notele de mosc și boabe de tonka oferă o căldură senzuală și subtilă întregii game.

Gama Pears & Share cuprinde 7 produse, printre care emblematicele Body Butter și Body Yogurt.

Mai mult de atât, ambele game sunt certificate vegan. Aceste produse sunt disponibile atât în magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni și ParkLake, cât și online pe www.thebodyshop.ro.

Fondat în 1976 în Brighton, Anglia, de Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusețe, certificat B Corp. The Body Shop caută să facă o diferență pozitivă în lume, oferind produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, îngrijire a părului și machiaj de înaltă calitate, inspirate de natură, produse în mod etic și durabil. După ce a fost pionier în filozofia conform căreia afacerile pot fi o forță pozitivă, acest etos este în continuare forța motrică a brandului. The Body Shop operează aproximativ 2.500 de locații de vânzare în peste 80 de țări. The Body Shop face parte din Natura & Co Holding.

IQ VERDE, noul distribuitor The Body Shop în România, face parte din Cosmos Group și este condus de managerul Lefteris Koklas.

Citeste si:
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală cu arome de sărbători de iarnă